Ykköspesiskausi alkaa 2. kesäkuuta – kahdelle parhaalle paikka superpesiskarsintaan!

0
APV:n Antti Toivola lukkaroi. AA:n Martti Viitasalo iskee ja Mikael Penninkangas etenee tehokkaasti (JK/K-Media)

Miesten ja naisten Ykköspesiksen uusitut otteluohjelmat on julkaistu. Kausi käynnistyy Espoossa, Kajaanissa, Kannuksessa, Lappajärvellä, Porissa ja Vähässäkyrössä 2. kesäkuuta.

Miesten Ykköspesiksen runkosarja pelataan kaksinkertaisena sarjana, jonka neljä parasta jatkavat ylempiin pudotuspeleihin. Sarjan sisäisten välierien voittajat etenevät ottelupareina superpesisjoukkueiden kanssa pelattavaan superpesiskarsintaan.

Laukaan Urheilijat pelaa kaksi kotiotteluaan Siilinjärvellä ja kaksi Varkaudessa.

Naisten Ykköspesiksen 17 joukkuetta on jaettu etelä- ja pohjoislohkoihin. Puolivälierät pelataan oman lohkon sisällä. Lohkojen välillä ristiin pelattavissa välierissä on panoksena pääsy superpesiskarsintaan, jonka ottelupareissa Ykköspesiksen kaksi parasta haastavat 11.–12. sijoittuneet superpesisjoukkueet.

Sarjojen joukkuemääriä pienennetään pesäpallossa kaudelle 2022, kun viime vuonna sarjoista ei pudonnut joukkueita poikkeusajan vuoksi. Sekä miesten että naisten Superpesiksessä kaksi runkosarjan viimeistä pelaavat putoamiskarsinnan, jonka häviäjät putoavat suoraan Ykköspesikseen.

MIESTEN YKKÖSPESIKSEN OTTELUOHJELMA! (PDF)

NAISTEN YKKÖSPESIKSEN OTTELUOHJELMA! (PDF)

 

Miesten Ykköspesiksen sarjajärjestelmä 2021 (PDF)

Naisten Ykköspesiksen sarjajärjestelmä 2021 (PDF)


 

JÄTÄ KOMMENTTI