10.000 euroa lisää aluetukiavustuksiin Virroilla

0
(JR/J-Pnews)

Jarkko Ruohola/J-Pnews
VIRRAT

Virtain kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle 10.000 euron lisämäärärahan myöntämistä aluetukiavustuksiin.

– Meillä on ollut vuosia käytössä aluetukiavustukset kyläyhdistyksille ja muille yleishyödyllistä toimintaa harjoittaville yhdistyksille. Tämän vuoden talousarvioon on varattu 10.000 euroa, joten avustusmäärä tuplaantuu. Olemme keskustelleet siitä, miten koronaepidemia on vaikuttanut yhdistysten toimintaan, kun tuloja ei ole tullut normaaliin vuoteen verrattuna. Kun avustusta hakee, tulee tehdä vapaamuotoinen selvitys siitä , miten korona on vaikuttanut hakijan toimintaan, selvittää kaupunginjohtaja Henna Viitanen.

Päätettiin vahvistaa elinvoimapäällikön virkavaali. Elinvoimapäällikkö Tiina Perämäki aloittaa kokopäiväisesti virassaan ensi maanantaina. Päätettiin vahvistaa kaupunginjohtajan virkavaali. Henna Viitanen on aloittanut vt. kaupunginjohtajana 1.3.2021 alkaen.

Päätettiin liittyä Hansel Oy:n tietokoneita koskeviin yhteishankintoihin. Kilpailuttamiseen kuuluvat tietokoneet, tabletit ja muut laitteet.

Kaupunginhallitus nimesi Monetra Pirkanmaa Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen edustajakseen talousjohtaja Kaisa Jaatisen.

Päätettiin myöntää täyttölupa määräaikaiselle  yritys- ja markkinointikoordinaattorin toimelle 1.8.2021-31.5.2022.  Nykyinen toimenhaltija Kaisa Vanhala jää opintovapaalle.

Virtain Yrityspalvelu Oy:n ja Kiinteistö Oy Virtain Opiskelija-asuntoloiden toimitusjohtaja Ari Juvakka esitteli kokouksen aluksi yhtiöiden ajankohtaisia asiota.

Kaupunginjohtajan päätöksellä kaupungintalo on kiinni perinteisesti heinäkuun kaksi viimeistä viikkoa.

Talousarvion maaliskuun lopun toteutuman mukaan mennään ihan hyvässä tasossa.

Ylimääräisenä asiana myönnettiin täyttölupa englannin ja ruotsinkielen lehtorin viralle. -jr

JÄTÄ KOMMENTTI