Alajärven kaupunginvaltuuston päätöksiä

0
Alajärven kaupungintalo Alvar Aallon tiellä ( Kuva: K-Media / JK)

Alajärven kaupunginvaltuuston päätöksiä 31.5.

PERUSTURVAN VUODEN 2020 TALOUSARVION YLITYKSET/ALITUKSET

Kaupunginhallitus esittää, että kaupunginvaltuusto hyväksyy Järvi-Pohjanmaan perusturvan talousarvion ylityksen 359.636 euroa Alajärven kaupungin osalta.

Kaupunginvaltuusto

Hyväksyttiin.

VUODEN 2020 TILINPÄÄTÖKSEN HYVÄKSYMINEN

Kaupunginhallitus päättää 1. allekirjoittaa vuoden 2020 tilinpäätöksen ja jättää tilinpäätöksen tilintarkastajan tarkastettavaksi 2. saattaa tilinpäätöksen tarkastuslautakunnan valmistelun jälkeen valtuuston käsiteltäväksi 3. esittää kaupunginvaltuustolle, että tilikauden 2020 ylijäämä 2.065.025,21 € kirjataan yli-/alijäämätilille 4. valtuuttaa kaupunginhallituksen puheenjohtajan ja kaupunginjohtajan allekirjoittamaan vahvistusilmoituskirjeen tilintarkastajalle.

Kaupunginvaltuusto

Hyväksyttiin

TILAPALVELUPÄÄLLIKÖN VIRAN MUUTTAMINEN KIINTEISTÖPÄÄLLIKÖN VIRAKSI

Kaupunginhallitus päättää esittää kaupunginvaltuustolle, että tilapalvelupäällikön virka muutetaan kiinteistöpäällikön viraksi 1.7.2021 lukien.

Kaupunginvaltuusto

 Hyväksyttiin 

YLEISTEN ALUEIDEN PÄÄLLIKÖN VIRAN MUUTTAMINEN KUNTATEKNIIKAN PÄÄLLIKÖN VIRAKSI

Kaupunginhallitus päättää esittää kaupunginvaltuustolle, että yleisten alueiden päällikön virka muutetaan kuntatekniikan päällikön viraksi 1.7.2021 lukien.

Kaupunginvaltuusto

Hyväksyttiin

AVOHUOLLON PALVELUVASTAAVAN VIRAN MUUTTAMINEN HOITOTYÖN JOHTAJAN VIRAKSI Kaupunginhallitus päättää esittää kaupunginvaltuustolle, että avohuollon palveluvastaavan virka muutetaan hoitotyön johtajan viraksi 1.7.2021 lukien.

Kaupunginvaltuusto

Hyväksyttiin

HOIDON JA HOIVAN PALVELUJOHTAJAN VIRAN MUUTTAMINEN IKÄIHMISTEN PALVELUJOHTAJAN VIRAKSI

Kaupunginhallitus päättää esittää kaupunginvaltuustolle, että hoidon ja hoivan palvelujohtajan virka muutetaan ikäihmisten palvelujohtajan viraksi 1.7.2021 lukien.

Kaupunginvaltuusto

Hyväksyttiin

VASTAAVAN VAPAA-AIKAOHJAAJAN VIRAN LAKKAUTTAMINEN

Kaupunginhallitus päättää esittää kaupunginvaltuustolle, että vastaavan vapaa-aikatoimen ohjaajan virka lakkautetaan 1.8.2021 lukien.

Kaupunginvaltuusto

Hyväksyttiin

ORGANISAATIOMUUTOKSEN AIHEUTTAMA MÄÄRÄRAHASIIRTO

Kaupunginhallitus esittää valtuustolle, että se hyväksyy määrärahojen siirron 1.7.2021 lukien hoiva- ja hoitopalveluista terveyspalveluihin seuraavasti:

– Hoito- ja hoiva 1.219.624 euroa

– Kuntoutus 487.931 euroa

Kaupunginvaltuusto

Hyväksyttiin

JÄRVI-POHJANMAAN PERUSTURVALAUTAKUNNAN TÄYDENTÄMINEN

Kaupunginhallitus saattaa kaupunginvaltuustolle tiedoksi Vimpelin kunnanvaltuuston päätöksen 26.4.2021 Sirpa Salomäen valitsemisesta Anne Niemen tilalle Järvi-Pohjanmaan perusturvalautakunnan jäseneksi ja lautakunnan 1. varapuheenjohtajaksi jäljellä olevalle toimikaudelle.

Kaupunginvaltuusto

Hyväksyttiin


 

JÄTÄ KOMMENTTI