Eduskuntavaalit 2023 – Alavuden vaalilautakunnat ja toimikunta

0
Alavuden keskusta ilmasta käsin

Pentti Hautala/ J-Pnews
Alavus/Töysä

Alavuden päätöksiä

Tulevien eduskuntavaalien ehdokas-hakemuksien jättöpäivä oli 21.2.2023. Ehdokkaat vahvistetaan tulevana torstaina 2.3. Ennakkoäänestysaika ulkomailla on 22.3 ja kotimaassa 22.- 28.3.

Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 2.4.2024. Äänestysaika on 9-20. Eduskuntavaalien tulos vahvistetaan 5.4. Alustava tulos selviää kuitenkin jo vaalipäivän iltana.

Seuraava eduskunta aloittaa istuntonsa 11.4.2023 kansanedustajien valtakirjojen tarkastamisella.

Alavuden kaupunginhallitus valitsi kokouksessaan, eduskuntavaalien vaalilautakuntiin ja toimikunkuntiin toimijat.

Vaalilautakuntiin: ALAVUS POHJOINEN äänestysalue: Eero Klemola pj., Asko Yli-Kätkä vpj., Eija Kattelus, Hanna Saarenpää ja Satu Taipalus. Varajäsenet: Terhi Luoto, Martti Ahola, Ari Mäki ja Joonas Mäkynen.

ALAVUS ETELÄINEN: Toivo Onnela pj., Susanna Laitila vpj., Heikki Korpi, Heli Korhonen, Mikko Knuutti. Varajäsenet: Kalle Peltokangas, Anne Pakkala, Heli Luoto ja Marianne Mäkelä.

TÖYSÄ: Annikki Hakala, pj., Raimo Salmenaho vpj., Raija Vanha-aho, Pentti Hautala, ja Jaana Mäkynen. Varajäsenet: Jussi Suni, Marja-Leena Pitkänen, Olli Ahtola, Tuula Korhonen ja Irmeli Kukkola.

VAALITOIMIKUNTA: Heikki Teppo, pj., Aapo Viitala vpj., Tellervo Hautamäki. Varajäsenet: Markku Akonniemi, Erkki Vainionpää ja Kaisa Javanainen.

Kaupunginhallitus päätti lisäksi, että keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja Markku Ylinen saa täydentää tarvittaessa vaalilautakuntia ja toimikuntaa.

Kuva: Pentti Hautala


 

JÄTÄ KOMMENTTI