Evijärveläisille yrittäjille koottiin palvelut uudelle YritysKOHO -sivustolle

0

YritysKOHO -sivusto kokoaa paikalliset palvelut evijärveläisille yrittäjille yhteen paikkaan. Evijärven kunta ja Evijärven Yrittäjät ovat yhteistyössä rakentaneet palvelusivustoa Leader Aisaparin tukemana kehittämishankkeena.

YritysKOHOn taustatyönä evijärveläisille yrittäjille tehtiin kyselytutkimus, jossa kartoitettiin elinkeinopalveluihin liittyviä tarpeita ja toiveita. Tutkimuksen toteutti ansiokkaasti Aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI. Kyselyn tulosten pohjalta Evijärven kunta, Evijärven Yrittäjät ja MDI työstivät työpajoissa Evijärven elinkeinojen palvelupolkuja ja lopputuloksena syntyi YritysKOHO -sivusto. Sivuston ilmeestä ja teknisestä toteutuksesta vastasi BSTR Luova markkinointitoimisto.

Evijärven kunnanjohtaja Mikko Huhtala toivoo evijärveläisten yrittäjien löytävän paremmin erilaiset yrittäjien tukipalvelut nyt, kun ne on koottu yhden sivuston alle.

– Olemme koonneet palvelut siten, että kunnan tarjoamat palvelut, paikalliset tukipalvelut ja maakunnasta saatavat palvelut nivoutuisivat elinkeinopoluiksi, joita yrittäjien olisi helppo seurata, Huhtala kertoo.

Evijärven Yrittäjien puheenjohtaja Susanna Kohtanen toteaa, että yhteinen palvelupolkuhanke on tiivistänyt kunnan ja yrittäjien yhteistyötä entisestään.

YritysKOHO -sivustolta löytyy yhteystiedot erilaisiin tukipalveluihin esimerkiksi yritystoimintaa suunnittelevalle tai aloittavalle yrittäjälle ja erilaisissa muutostilanteissa oleville yrityksille ja yrittäjille. Yhteistyössä tehty hyvä pohjatyö auttaa jatkamaan polkujen parantamista ja YritysKOHO -sivuston sisällön kehittämistä. Tutustu sivustoon osoitteessa yrityskoho.evijarvi.fi .


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI