Farmin joulumarkkinoilta joulutunnelmaa

0

Ähtäri Zoossa laskeudutaan kohti joulua, ja sen kunniaksi järjestetään 10.12.2022 Farmilla tunnelmalliset joulumarkkinat.

Markkinoiden aikaan eläinpuiston ihanan idyllinen kotieläinpiha täyttyy ilolla ja lämminhenkisellä tunnelmalla. Farmin joulumarkkinat alkavat kello 10.00 ja päättyvät kello 14.00. Eläinpuisto ja Zoo shop ovat avoinna normaalisti klo 10.00-15.00. Joulumarkkinoiden ajan Farmille on vapaa pääsy!

Farmin joulumarkkinoilla yhdistyvät jo perinteiseksi muodostunut Farmin joulu sekä tuoreempi perinne, Farmin maalaismarkkinat, joita on vietetty jo kahdesti aiemmin. Jouluisilla markkinoilla tunnelmaa nostattavat myyjät, joilla on tarjolla erilaisia markkinatuotteita, kuten herkkuja, sukkia tai jouluisia koristeita. Ei sovi unohtaa myöskään Farmin eläimiä, jotka toivottavat kaikki vieraat tervetulleiksi. Farmin eläimet ottavat erittäin mielellään vastaan helliä rapsutuksia ja taputuksia. Menossa mukana ovat myös Sedun matkailu- ja ravintola-alan ensimmäisen vuoden opiskelijat, jotka järjestävät mukavaa jouluista ohjelmaa etenkin lapsille.

Lapsille joulumarkkinoilla onkin tiedossa erityisen paljon tehtävää ja koettavaa. Luvassa on muun muassa tonttupolku, joka innoittaa niin pienemmät kuin vähän isommatkin lapset seikkailemaan tontun jäljillä, sekä Sedun opiskelijoiden järjestämä piparipaja, jossa saa päästää luovuuden valloilleen. Lapset pääsevät myös kokeilemaan poniratsastusta, ja kirjoittamaan joulupukille.

Hotelli Mesikämmenen ravintolassa järjestetään joulumarkkinapäivänä klo 11.00-14.00 joulupuuro ja puurolounaaseen sisältyvä glögitarjoilu. Jos siis nälkä pääsee yllättämään kesken kaiken, on markkinapäivän lomassa oiva tilaisuus käydä syömässä maha täyteen puuroa ja soppaa!

Joulumarkkinapäivänä myös eläinpuiston oma matkamuistomyymälä Zoo shop on auki! Jos siis tunnet jonkun, joka ilahtuisi ikihyviksi esimerkiksi ihanan pörröisestä pehmolelusta tai aineettomasta eläinpuiston lippulahjakortista, kannattaa ehdottomasti vierailla Zoo Shopissa. Ostamalla tuotteen matkamuistomyymälästä tuet eläinpuiston arvokasta lajiensuojelutyötä.

Ähtäri Zoon väki ja Farmin eläimet toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi aistimaan jouluista tunnelmaa joulumarkkinoille!


 

JÄTÄ KOMMENTTI