Hankintainfoissa puhutaan kuntien tulevista investoinneista

0

Hankinnat ovat vahva linkki julkisen ja yksityisen sektorin välillä. Monissa kunnissa investoidaan nyt maltillisesti, mutta silti hankintoja tehdään.

JärviPohjanmaan Yrityspalvelu, Lappajärven ja Vimpelin kunnat, Alajärven kaupunki sekä paikalliset yrittäjäjärjestöt ovat yhteistyössä järjestäneet yhteisiä esittely ja keskustelutilaisuuksia julkisista hankinnoista jo useana vuonna. Viime vuonna hankintatilaisuus järjestettiin etäyhteydellä ja koko JärviPohjanmaan alueelle yhtenäisenä. Tänä vuonna tahtotilana on mahdollistaa kohtaaminen kasvokkainen kuntien investoinneista ja hankinnoista vastaavien viranhaltijoiden ja yrittäjien kesken.

Hankintatilaisuuksien sarja käynnistyy Lappajärveltä 1.2. Lappajärven hankintainfossa kuullaan kunnanjohtaja Sami Alasaran ajankohtaiskatsaus ja tekninen johtaja JuhaMatti Näykin alustus tulevista investoinneista ja hankinnoista. Tilaisuudessa saadaan myös tietoa Lappajärvi Invest Oy kiinteistö ja kehitysyhtiön perustamisesta ja toiminnasta.

Heti seuraavana päivänä 2.2. ollaan koolla Alajärven kaupungin hankintojen ja investointien parissa. Kaupungin tervehdyksen tuo kaupunginjohtaja Vesa Koivunen ja tulevia teknisen toimialan investointeja avaa Jouni Hänninen. Tilaisuudessa esittäytyy myös kaupungin uusi elinvoimajohtaja Jaakko Aninko.

Hankintainfojen sarja päättyy Vimpelin kuntaa 8.2. Siitä, mitä Vimpelin kunnassa investoidaan
vuonna 2023, alustaa tekninen johtaja Jarno Pulkkinen. Lisäksi tilaisuudessa kuullaan tietoisku Vimpelin kunnan ajankohtaisista asioista.
Hankintatilaisuudet järjestetään yhteistyössä Lappajärven ja Vimpelin kuntien, Alajärven kaupungin sekä paikallisten yrittäjäjärjestöjen kanssa. Tilaisuuksiin on ennakkoilmoittautuminen osoitteessa www.jpyp.fi/tapahtumat


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI