HyvaEP | Uudella vaativan riippuvuushoidon osastolla avoimet ovet ke 13.9.

0
Seinäjoen keskussairaalan pääsisäänkäynti (Kuva: Santeri Viinamäki/J-Pnews)

Päihderiippuvuussairauksien hoitoon erikoistunut sairaalaosasto aloittaa toimintansa Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella. Osasto hoitaa ja kuntouttaa huumeriippuvaisia ja alkoholiriippuvaisia potilaita riippuvuuden vaikeimmissa muodoissa.

Osasto sijaitsee Seinäjoen keskussairaalan G-osassa, 0-kerroksessa. Osaston henkilökunta aloitti työt 1.9. alkaneella koulutus- ja perehdytysjaksolla. Potilaille osasto pyritään avaamaan 18.9. alkaen.

Osastolla annetaan vieroitushoitoa ja kuntoutusta vaikeisiin monipäihdeongelmiin. Potilaat tulevat osastolle suunnitellusti ja sovitusti arkipäivisin. Osastolla on 12 potilaspaikkaa.

Suurin osa potilaista tulee osastolle ensin vieroitukseen ja jatkaa hoitojaksoa kuntoutuspuolella. Vieroitusosastolla hoidetaan mm. huume-, lääke- ja alkoholivieroituksia, raskaana olevien päihdevieroituksia sekä korvaushoidon aloitus-, lopetus- ja tehostejaksoja.

Omalla alueella toimivan osastoyksikön myötä saamme rakennettua sujuvan avohoidon ja osastohoidon päihde- ja riippuvuushoidon palvelukokonaisuuden lähellä potilaita.

Tervetuloa tutustumaan tiloihin ja toimintaan ke 13.9. klo 12.00–17.30.


 

JÄTÄ KOMMENTTI