Katri Rantala (FM) on Ähtärin Eläinpuisto Oy:n uusi markkinointi- ja viestintäpäällikkö

0
Katri Rantala

Ähtärin Eläinpuisto Oy:n viestintä- ja markkinointipäälliköksi on valittu FM  Katri Rantala. Hän on ähtäriläislähtöinen ja ollut opiskeluaikoinaan kausityöntekijänä eläinpuiston eri palvelupisteissä.  Rantala aloittaa tehtävässään 14.3. ja tekee aluksi etätyötä.

Vastaavassa tehtävässä työskennellyt Lea Lahtinen jää eläkkeelle kesäkuun lopussa. Kiinnostusta tehtävää kohtaan oli kiitettävän paljon, kovatasoisia hakemuksia tuli määräaikaan mennessä 35 kpl, joista viisi hakijaa valittiin haastatteluun.

Paluumuutto juurille Ähtäriin ja työhön yhteen Suomen suosituimmista matkailukohteista

Katri perheineen on suunnitellut muuttoa Ähtäriin jo pitempään.

– Muutin valmistuttuani v. 2015 pohjois-Meksikoon mieheni luo, ja 2018 perustimme pienen hotellin viinitila-alueelle. Hotellin nimi on sama kuin yhdellä Eläinpuiston asukeistakin -Lumi. Muutamassa vuodessa, kovan työn tuloksena, hotellista on tullut alueen suosituimpia. Olemme saaneet hienon työporukan kokoon, pystymme nyt sen ansiosta toteuttamaan suunnitelmamme Suomeen muutosta. Meillä on 4-vuotiaat kaksoset, ja olemme aina halunneet kasvattaa lapset nimenomaan kotikaupungissani Ähtärissä. Paluumuuttajana arvostan enemmän kuin koskaan etenkin Suomen turvallisuutta, tasa-arvoa, koulutusta ja kaunista luontoa. Tulen olemaan innolla mukana Eläinpuiston, leirintäalueen ja Hotelli Mesikämmenen markkinoinnissa ja kehityksessä. Näen koko alueessa niin paljon potentiaalia, että tiedän mielenkiintoista tekemistä riittävän, kertoo nyt juurilleen palaava Katri. Ähtärin Eläinpuisto on yksi Suomen suosituimpia matkailukohteita, jossa vuosittain vierailee n. 200 000 kävijää. Luonnonmukainen eläinpuisto on tunnettu erityisesti pandoistaan ja ruskeakarhuistaan. Eläinpuisto viettää 50-v -juhlavuottaan 2023.

– Katrin koulutus ja maailmalta hankittu kokemus erityisesti turismin ja palveluiden alalta tuo tiimiimme vahvan lisän. Toivotamme lämpimästi Katrin tervetulleeksi meille töihin ja samoin koko perheen Ähtäriin, toteaa Eläinpuisto Oy:n toimitusjohtaja Arja Väliaho


 

JÄTÄ KOMMENTTI