Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jarmo Vehmas – Virroilla monia keskustelunaiheita vuonna 2023

0
Virtain kirkko toimii Uuden vuoden 2023 vastaanottajaisten tapahtumapaikkana.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jarmo Vehmas arveli Virtain kirkossa järjestetyssä uudenvuoden vastaanottajaistilaisuudessa monien asioiden nousevan keskus-telunaiheeksi Virroilla vuonna 2023.

Tuulivoimalakeskustelu jatkuu. Samoin keskustelu kyläkouluista, joista ratkaistavaksi tulee Liedenpohjan koulun kohtalo. Keskustelun käyminen on osa demokratiaa ja siten välttämätöntä päätöksenteossa.

Aina ei ole kuntapäättäjän ja viranhaltijan helppoa tehdä ratkaisua. Lisäksi koulutusasioita on mietittävä toiseen asteen osalta. On huolehdittava lukion ja ammatillisen koulutuksen jatkumisesta. Kaupunki kuitenkin on vastuussa lapsista ja nuorista sekä heidän hyvinvoinnistaan, muistutti Jarmo Vehmas.

-Asialistalle tulevana vuonna nousevat Marttisen saaren kehittäminen ja Perinnekylän eriyttäminen nuorisokeskuksesta. Suunnitelmia vaativat myös Lakarin leirintäalueen kehittäminen sekä sen läheisten maa-alueiden hyödyntäminen. Toivottavasti lähivuosina saamme nähdä myös uuden paloaseman rakentumisen Nallelan kauppatien varrelle.

Nämä edelliset ja monet muut hankkeet edellyttävät päättäjien ryhmätyötä ja viranhaltijoiden poikkihallinnollista otetta eikä yhteistyötä paikallisen elinkeinoelämän kanssa voi liikaa korostaa, oli Jarmo Vehmaksen toivomus. Ennen kaupunginvaltuuston puheenjohtajan tervehdystä pidettiin kirkossa hartaustilaisuus.

Yhteishetki kirkossa päätettiin laulamalla Maamme-laulu. Uudenvuodenvastaanottajaiset päättyivät ilotulitukseen. -jr


 

 

Suomenlippuliehuu

JÄTÄ KOMMENTTI