Nuorisokeskus Marttisen kotalaavun nimeksi Vihtakota

0
Nuorisokeskus Marttisen kotalaavun nimeksi Vihtakota.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Nuorisokeskus Marttisen uuden kotalaavun nimeksi on valittu yleisön ehdottamista nimistä Vihtakota. Marttisen markkinointi- ja viestintä päällikkö Jari Ahola kertoo, että nuorisokeskuksen henkilökunta teki valinnan yksi ääni per henkilö periaatteella ehdotetuista nimistä.

Päädyimme tuolla perusteella tekemään valinnan ja kotalaavumme sai nimeksi Vihtakota. Valintaan ehkä vaikutti kodan sijainti Vihdanrannassa ja tämän myötä myös helpommin asiakkaalle kuvattavissa. Aholan mukaan uudella kotalaavulla käynneillä henkilöillä oli monia sovellettuja, hienoja, historiallisia ja hauskoja ehdotuksia kotalaavun nimeksi.

Ehdotusten joukoista löytyi muun muassa Toiskota, Rauhan-ranta, Hippiäistenkota, Martinkota, Vasta, Leiritulet, Iso Makkara, Makota, Kotalaani, Vihta-kota, Kuutamokota ja monta muuta. Kaikkiaan nimiehdotuksia jätettiin 24 kappaletta, niistä kuten huomaa, näkyi mielikuvitus, historia, luonto, makuaisti ja huumori.

Vihtakota on varattavissa nuorisokeskuksen vastaanoton kautta. Majoittuville nuorisoryhmäasiakkaille kodan käyttö sujuu veloituksetta. Myös majoittuvat aikuisryhmä- ja yritysasiakkaat voivat varata kodan maksua vastaan. Maksullinen varaus koskee myös ilta- ja ei-majoittuvia asiakkaita. – jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI