Soinin kunta kutsuu yrityksiä elinvoimatapaamisiin

0
Soinin kunnantalo talvella

”Yrittäjät ovat kuntamme selkäranka ja täällä on lupa onnistua” on kirjattu Soinin kunnan strategiaan 2021–2025 ja tämän vision toteuttamiseksi Soinin kunta kutsuu soinilaisia yrittäjiä elinvoimatapaamisiin.

Elinvoimatapaamisessa on tarkoitus keskustella yrityksen tämän hetken tilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä, liittyen esimerkiksi yrityksen toimialaan yleensä, työntekijöiden saatavuuteen nyt ja tulevaisuudessa sekä kesätyö- ja harjoittelumahdollisuuksista. – Uskon, että soinilaisilla yrittäjillä on myös hyvä näkökulma siihen, miten voimme kehittää koko Soinia, niin, että myös jatkossa täällä on edellytyksiä yritystoiminnalle ja sitä kautta kunta pysyy elinvoimaisena, pohtii kunnanjohtaja Johanna Rannanjärvi.

Soinin kunnasta tilaisuuteen osallistuu kunnanjohtaja, hallintojohtaja Jari Salonen sekä valtuuston puheenjohtaja Veijo Jousmäki ja hallituksen puheenjohtaja Juha-Pekka Keisala. Tapaamisessa on myös mukana kehittämisen asiantuntija JPYP:ltä, jolla on ajantasaisin tieto esimerkiksi yritysten hankerahoitusmahdollisuuksista. JPYP tuottaa Soinin kunnan yrityspalvelut ja tarjoaa yrittäjille maksutonta neuvontaa, joten sillä on tärkeä rooli kunnan elinvoiman kehittämisessä.

Soinin kunnan strategiassa yhtenä toimenpiteenä on kirjattu kunnan kehittäminen yhteistyössä asukkaiden, yhdistysten ja yritysten kanssa. – Viime vuonna teimme laajan kyläkierroksen ja tälle keväälle ovat vuorossa yritykset, kertoo kunnanjohtaja Johanna Rannanjärvi.

Tapaamiset on tarkoitus toteuttaa kevään 2023 aikana. Tapaamisen ajankohdan sopimiseksi voi olla yhteydessä suoraan kunnanjohtaja Johanna Rannanjärveen sähköpostilla tai puhelimitse. Tapaaminen voidaan järjestää joko kunnantalolla tai yrityksessä.


 

JÄTÄ KOMMENTTI