Soinin uusi kunnanjohtaja Maija Pihlajamäki aloittaa 1.3.

0
Soinin kunnantalo talvella

Soinin kunnanhallituksen päätöksiä kokouksesta 19.2.

Kokouksen alussa saimme kaavoituskatsauksen vuodelle 2024 sekä kaavoitusohjelman vuosille 2024-2030. Valtionosuuspäätöksistä ei ollut huomautettavaa. Kuitenkin, jos virheitä havaitaan, saaduista päätöksistä on tehtävä oikaisuvaatimus kolmen kuukauden sisällä päätöksistä.

Toimitila-avustuksia jaettiin vielä Kyläpääskyt ry:lle aiemmin jakamatta jääneestä osuudesta. Kunnan edustajaksi Kokkaamo Ateriapalvelut Oy:n hallitukseen valittiin sivistys- ja henkilöstöjohtaja Kati Tiala. Lisäksi valittiin kunnanhallituksen edustajat yhtiö- ja yhtymäkokouksiin jäljellä olevalle valtuustokaudelle 1.3.2024 alkaen.

Maija Pihlajamäki aloittaa tehtävässään kunnanjohtajana 1.3.2024. Kokouksessa vahvistettiin kunnanjohtajan palkka, sekä myönnettiin hänelle maksuoikeus, sekä maksuaikakortti. Maksuaikakortti myönnettiin myös hyvinvointijohtajalle markkinointitoimia silmällä pitäen.

Kokouksessa oli myös kolme lisäpykälää, joista kahdessa käsiteltiin tulevia europarlamenttivaaleja, sekä myönnettiin lakisääteinen virkavapaa.


 

JÄTÄ KOMMENTTI