Soinissa tapahtuu lauantaina 15.7. | Soinin Kesämarkkinat ja Kruunuhäät

0
Kruunuhääkulkue

Soinissa on jälleen tapahtumaa, menoa ja meininkiä lauantaina 15.7. On Soinin Yrittäjien perinteiset Kesämarkkinat kello 10 – 15. Tilaisuuden avaa Esa Järvelä kello 10.30. Kello 12 Kylän Kersat esiintyy. Paikalla on runsaasti torimyyjiä. MLL Liikennepuisto järjestää tekemistä lapsille.

Markkinat Soinin liikekeskuksessa (arkistokuva)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Markkina-aikana jäätelöpalvelu pelaa Soinissa, siitä pitävät huolen nämä palvelevat 4H:n iloiset tyttäret. Soinin kesäkioski on avoinna lauantaina kello 08.-21.00 saakka. Maanantai, torstai suljettu. Muina päivinä avoinna kello 12.00 – 21.00 saakka, markkinapäivänä, lauantaina poikkavasti 08.00 – 21.00. Myynnissä kahvia ja pullaa.

Iloiset jäätelönmyyjät. vas. Pihla, Jatta ja Iida

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Illan kruunaa Kruunuhäät, Soinin Tapahtumat Osuus- kunta on nyt järjestämässä viidettä kertaa, mutta paljon pidemmät perinteet tapahtumalla on.

Morsiamen ja sulhasen saapuminen (Arkistokuva)

Soinin läpikulkeva kulkue aloittaa matkan Osalan Mikan talleilta kello 19.30. Kulkueeseen osallistuu 4 isoa hevosvetoista kärryä, ja yli 80 hengen kruunuhää osallistujaa, mukana myös Piika ja Rengit, päätyen kruunuhääalueelle, Yhteistalolle.

Häjyt ja piika (arkistokuva)

 

Tanssiesitykset klo 20.30 ja 21.30. Yleisöä tanssittaa esitysten jälkeen Yhteistalossa Suvi Karjula & In The Mood sekä ulkolavalla CCR coverband Lehtimäeltä, nuorisolle sopivalla musiikilla. Tanssit jatkuvat kello 02.00 saakka.


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI