Tuhansien kansanjuhla | Kyläkaupassa komea joulunavaus

0
Kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki esitti kaupungin tervehdyksen. Mukana myöskin tonttutytöt ja joulupukki.

Pentti Hautala/ J-Pnews
Alavus/Tuuri

Nyt on sitten joulu jo ovella. Näin voidaan todeta, kun Keskisen Kyläkaupan joulunavausta vietettiin lauantaina, monipuolisella meiningillä.

Ohjelmaa ja osallistumista oli tarjolla kyläkaupalla kaiken ikäisille. Esimerkiksi kyläkaupan maksamassa onnenpyörässä kaikki voittivat.

Kyläkaupassa seikkaili yksisarvinen, tonttutytöt ja tietenkin itse joulupukki. Kaikkien suut varmistettiin makeiksi Fazerin joulumakeisilla. Lisäksi saatiin nauttia glögi ja piparkakkutarjoilusta. Joulupukin poro oli myöskin paikalla pihamaalla.

Illan hämärtyessä Mimi ja Kuku esiintyivät tavarapuodin etupihalle pystytetyllä esiintymislavalla. Samalla he saivat leikkeihinsä ja lauluihinsa osallistujiksi, etupihalle kerääntyneen tuhatpäisen yleisön.

Mimi ja Kuku saivat kirjoittaa kymmeniä nimmareita.

Ilta kuudelta esitti Alavuden kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki kaupungin joulutervehdyksen. Hän toi puheessaan esiin, että on hienoa, kun on tällainen Tuuri Alavudella. -Kyläkauppa ja kauppakylä, joka on tärkeä koko alueelle. Niin työnantajana, kuin laajan alueen asukkaidenkin palvelijana.

Liisa kiitteli Tuurin kauppakylän kehittyneen valtakunnallisesti vetovoimaiseksi kaupan keskukseksi. Jo ulkoilmailtakin saapuu asiakaita Tuurin yhä lisääntyvässä määrin.

Heinämäki sanaili kiitoksensa myöskin kyläkauppias Vesa Keskiselle toiminnasta ja tällaisen kivan joulunavauksen järjestämisestä. Tästä tapahtumasta nauttivat lapset, nuoret ja vanhemmat.

Ilotulitus oli Tuurissa loistokas…

Kaupunginjohtajan tervehdyksen jälkeen nähtiin ennennäkemättömän loistokas ilotulitus. Toteutuksesta saa täyden kympin: Suomen PyroTekniikka Oy.

Kuvat: Pentti Hautala


 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI