Tuurissa todistettiin | harrastus huipussaan!

0
"Lepakkoauto" herätti ihmetystä jokaisessa.

Pentti Hautala/ J-Pnews
Alavus/Tuuri

Suomessa on todistettu, että eri alojen harrastustoiminta on kansalaisten keskuudessa aktiivista ja ahkeraa.

Tästä saatiin erinomainen todistus lauantaina Keskisen Kyläkaupan ruokapuodin lähikentälläkin, kun toinen toistaan eriskummallisesti saneerattuja autoja oli ihasteltavana satamäärin.

Tällaisen elämyksen mahdollisti Route 66 X-tree Car Meet Shows, 20- vuotisen toiminnan juhlatapahtuma. Kyseessä oli kaikille autoharrastajille avoin ja näin se kokosikin Keskiselle runsaasti rakennuttuja autoja eri puolilta Suomea.

Ikivanha ”Hervoletti” hienoimpi mitä tehtaan tekoinen.

Moni päivän aikana paikalla käyneestä tuhatpäisestä yleisöjoukosta ihmettelikin aivan aiheellisesti sitä, että mikä innoittaa ihmisiä rakentamaan romuautoista huippuhienoja mööpeleitä. Niiden parissa on joutunut ahkeroimaan jopa tuhansia tunteja.
Tuurissa tuhansien tuntien työn tulokset olivat nähtävillä ja ihasteltavina. Ja ne saivat aihetta suurelle ihmetykselle yleisön taholta.

Heti ensimmäisenä, sadoista ihastuksen kohteista olleista ollut ”lepakkoauto” sain varmasti jakoisen katsojan ihmetyksestä ”äimän käeksi”.

”Lepakkoauton” peräpää.

Henkilö- ja pakettiautojen lisäksi ihmeteltävinä olivat myöskin raskaampaa kalustoa. Armeijan ajoneuvojen osasto oli yksi hyvä- ja kiinnostava esimerkki tästä. Ainakin nuorisoa puolustusvoimien ajoneuvot kiinnostivat kovasti. He pääsivät myöskin ihastelemaan niiden ohjaamojen ihmeellisyksiä.

Kuvat: Pentti Hautala


 

JÄTÄ KOMMENTTI