Vesa Keskinen halukas ostamaan – NYT KIRKASTA VALOA  ALAVUDEN HOTELLILLE !

0
Ex-hotelli-ravintola 66-Alavus (Kuva: Santeri Viinamäki)

PENTTI HAUTALA

Hotellitoiminta Alavudella ei ole tuottannut toivottua tulosta viime vuosina. Kaupungin omistamassa kiinteistössa on toiminut monta eri yrittäjää. Useinmiten  on kaupungin kustannetavaksi kuitenkin kertynyt melkoisia kuluja.

Hotelli on toiminut muun muassa ”Hotelli Puustelli Alavus” ja viimeksi ”Alavus 66 Hotelli” nimisenä. Nyt viimeksi, lähes vuoden verran, on kaupunki etsinyt hotellitoiminnalle jatkajaa. Varteenotettavia halukkaita ei ole löytynyt. Se on ollut käyttöä vailla.
Onpa sitä ehdotettu uudeksi kaupungintaloksikin. Tällä järjestelyllä olisi saatu säästöjä aikaan, kun ei tarvitsisi miettiä uuden rakentamista.

Nyt on kuitenkin näkyvissä kirkasta valoa tunnelin päässä!

Alavuden keskustassa sijaitsevalle hyväkuntoiselle rakennukselle, kun idearikas kyläkauppias Vesa Keskinen on ilmoittanut haluavansa ostaa hotellin yrityksensä tarpeisiin.

Vesa on suunnitellut, että hän tarvitsisi yritystoimintansa palvelujen kehittämistä tulevaisuudessa yhä paremmaksi ja liiketoimintansa täydentäjäksi Alavuden hotellia. Tällä hetkellähän kyläkaupan yhteydessä toimii jo korkeatasoinen Onnentähti Hotelli.

Vesa Keskinen

Keskinen on ideoinut Alavus 66 Hotellin käyttöä matkailijoiden lisäksi myöskin omille kausityöntekijöilleen. Tilantarvetta on myöskin aina ajoittain, niin sanottujen keikkatyöntekijöiden majoittamisessa.

Vajaan 5 km:n etäisyydellä sijaitseva kaupungin hotelli sopisi Vesan suunnitelmien mukaan, myös viime kesästä edelleen runsaasti laajennetun, Suomen yhden suosituimman karavaanialueen käyttäjien illanviettopaikaksi

Lopullisesti hotellikaupan onnistumisen ratkaisun avaimena on tietenkin hinta. Jos kaupunki myy kohtalaisen sopivaan summaan rakennuksen, niin kaupat syntynevät. Lähipäivinä kaupunginhallitus puntaroi Vesa Keskisen ilmoittamaa ostohalukkuutta.

Toivoa vain sopiikin, että kauppa syntyy sopuisasti nopsasti.  Se  tietäisi hyvää Alavuden hotellin  toiminnalle tulvaisuudessa. Koko talousalueelle uusia typäikkoja ja paljon muuta. – Samalla kaupunki pääsisi eroon kalliiksi ja vaivaksi tulleesta kiinteistön ylläpidosta!

 HUOMIOKSI ! 

Screen-Shot-2021-04-12-at-20.41.39 Laskurimme on kääntymässä toiselle kierrokselle kun suuren huomioarvon saanut artikkelimme 1000:n peukuttajan raja ylittyy ja vaatimaton kolminumeroinen laskurimme nollaantuu alkaakseen alusta uudelleen. Trippimittarimme tuleekin syystä olemaan ensimmäisiä parannuksia uusien sivujen valmistuttua – JK/toimitus-

 

JÄTÄ KOMMENTTI