Virrat hyväksyi kumppanuussopimuksen optiovuodet

0
(JR/J-Pnews)

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain kaupunginhallitus päätti keskiviikkona hyväksyä Tampereen ammattikorkeakoulun, Virtain kaupungin ja Ruoveden kunnan kumppanuussopimuksen optiovuodet vuosille 2024-2025.

Kumppanussopimuksen tavoitteena on vahvistaa ammattikorkeakoulun ja ympäröivän yhteiskunnan vuorovaikutusta ja välittää Tampereen ammattikorkeakoulun ja koko Tampereen korkeakouluyhteisön osaamista alueen yritysten yhteisöjen käyttöön.

Päätettiin vuoden 2024 presidentin vaalien ulkomainonnasta, että kaupungin omistuksessa ja muuten määräysvallassa olevilla alueilla ulkomainonta sallitaan vain sitä varten osoitettavilla alueilla. Keskusta-alueen kaksi vaalimainospaikkaa ovat tori ja Opistotalon lähialue Virtaintiellä. Killinkoskella vaalimainonta sallitaan Inkantien varrella olevalla mainospaikalla. Vaalien ulkomainonta aloitettaan kaupungin omistuksessa ja muuten määräysvallassa olevilla alueilla viikkoa ennen ennakkoäänestyksen alkamista eli 10.1.2024. Vaalimainospaikkojen käytöstä ei peritä maksua.

Merkittiin tiedoksi kiinteistökaupat ajalta 1.8.-31.10.2023 ja päätettiin, ettei kaupunki käytä etuosto-oikeutta kaupoissa, joissa kaupungilla on etuosto-oikeusharkinta.

Merkittiin tiedoksi talousarvion toteutuminen syyskuun lopun tilanteen mukaan. Ylijäämää muodostuisi noin 746.000 euroa.

Päätettiin esittää valtuustolle, että se hyväksyy lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman.

Päätettiin myöntää täyttölupa nuorten työpajan ohjaajan toimelle ajalle 1.1.- 31.12. 2024.-jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI