Virtain hyvinvointimessuilla yleisömenestys

0
Virtain Hyvinvointimessut kiinnosti yleisöä.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Perjantaina (20.10.) vietetyn perinteisen Virtain-päivän yhteyteen järjestetyt kaupungin hyvinvointitoimen organisoimat Hyvinvointimessut muodostuivat todelliseksi yleisömenestykseksi.

Yhtenäiskoululla ensimäistä kertaa järjestetyssä tapahtumassa arvioitiin käyneen jopa tuhat henkilöä. Messujen yhteyteen järjestetty kansalaiskahvitus yksistään houkutteli kakku-kahveille noin 700 kävijää. Koulujen syyslomaviikon perjantaipäivä osoittautui  sopivaksi ajankohdaksi, vaikka erilaisiakin näkökulmiakin oli ollut.
Seppo Koivisto (vas.) ja Erkki Päivärinta esittelivät LC Virtain toimintaa messuilla.
Näytteilleasettajia oli saapunut paikalle viitisenkymmentä. On hienoa todeta miten paljon omalta paikkakunnalta löytyy erilaisia yhdistyksiä, yrityksiä ja yhteisöjä, joilta kaikilta löytyy jonkinlainen yhteys ihmisen hyvinvointiin.
Näytteilleasettajien kirjo oli hyvin monipuolinen mm. eläkeläisyhdistyksistä reserviläisiin, seurakunnasta erilaisiin sairauksiin ja muuhun auttamistoimintaan liittyvään yhdistystoimintaan, perusterveydenhoitoon, ikäihmisten huolenpitoon, liikuntaan, taiteeseen, sairauksien ennalta ehkäisemiseen ja turvallisuuteen. Lisäksi messujen tarjontaan kuului mielenkiintoisia luentoja liittyen hyvinvointiin.
Myös Sorin Sirkus esiintyi ja tapahtumaan liittyi poniratsastusta lapsille, mölkkyä, kuulontestausta, eko- ja jousiammuntaa ja VPK:n kalustonäyttely. Juhani Viita viihdytti lauluillaan ja hauskoilla jutuillaan messuväkeä. – jr

JÄTÄ KOMMENTTI