Virtain joulunavaus veti ilahduttavan paljon väkeä torille

0
Virtain joulunavaus keräsi runsaasti väkeä torille.

Jarkko Ruohola
Virrat

Virtain kaupungin yhteistyökumppanien kanssa järjestämä joulunavaus sai ilahduttavan paljon väkeä kokoontumaan torille perjantai-iltana. Harvoinpa jokin tapahtuma vetää näin paljon virtolaisia torille. Selvästi oli myös aistittavissa, miten yhteistyöhenki sykkii Virroilla.

Virtain Yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Mervi Vilen.

Virtain Yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Mervi Vilen toi esille tervehdyksessään sekä yhteistyön että   yrittämisen tärkeän merkityksen.

-Yhteistyössä on voimaa ja on hienoa, kun saamme asioita onnistumaan puhaltamalla yhdessä yhteen hiileen. Paikalliset yrittäjät ovat keskeisessä roolissa paikallisten yhteisöjemme tukipilarina.

Mervi Vilenin mielestä paikallisuutta tulisi harkita joulunajan hankinnoissa.

– Kehotankin meistä jokaista harkitsemaan paikallisia vaihtoehtoja ja tekemään valintoja, jotka tukevat paikkakunnallamme olevia yrityksiä. Paikalliset yritykset ovat paikkakuntamme sykkiviä sydämiä. Ostamalla paikallisia tuotteita, voimme vaikuttaa suuresti siihen, millainen yhteisö meillä on tulevaisuudessa, muistutti Mervi Vilen.

Tervehdyksensä päätteeksi Vilen toivotti kaikille paikallaolijoille lämpöä ja iloa sekä rauhallista joulun odotusaikaa,

– Toivon, että jokainen teistä voi löytää ilon tästä hetkestä ja että se antaa voimaa myös tulevaan vuoteen.

Kaupunginjohtaja Henna Viitanen.

Virtain kaupungin tervehdykseen joulunavaukseen toi kaupunginjohtaja Henna Viitanen.

– Tämäkin joulunavaus on järjestetty monen toimijan yhteistyönä ja iso kiitos kuuluu siitä kaikille järjestelyihin osallistuneille. On tärkeää, että meillä on erilaisia tilaisuuksia, joissa ihmiset voivat kokoontua yhteen, jakaa iloa ja tuntea yhteenkuuluvuutta joulun hengessä. Virroilla onkin joulukuussa paljon tapahtumia, on konsertteja, on joulumyyjäisiä niin keskustassa kuin kylissäkin, on kauneimpia joululauluja ja vaikka mitä muuta. Tästä se tahti vain kiihtyy tapahtumien osalta, avasi monipuolista joulunajan tapahtumien tarjontaa Virroilla Henna Viitanen.

Kaupunginjohtaja Henna Viitanen piti tärkeänä myös paikallisten yritysten tukemista.

– Paikallisten yritysten tukeminen osa kaupungin elinvoimaa. Haluankin kannustaa teitä kaikkia tukemaan ja arvostamaan paikallisia yrityksiä ja palveluja. Pienilläkin teoilla on suuri vaikutus, korosti Henna Viitanen.

Merja Kohtala
Merja Kohtala

”Koko Suomi leipoo”-ohjelmasta tutuksi tulleelta Merja Kohtalalta saatiin kuulla parhaat leivontavinkit jouluun. Hänen mielestään perinteiset leivonnaiset ovat tänäkin vuonna kunniassaan.

Virtain joulunavaus käynnistyi Virtain-Ruoveden kirsujen johdolla tehdyllä kulkueella vanhalta linja-autoasemalta torille. Toritapahtuman avasi Markku Touronen johdattelemalla yleisön joululaulutunnelmiin. Seurakunnan musikaalisesta joulutervehdyksestä tuttujen ja rakkaiden joululaulujen merkeissä joulunavaukseen toivat Joona Hernesniemi ja Jukka Taskinen.

Joona Hernesmiemi ja Jukka-pappi toivat joulunavaukseen seurakunnan musiikillisen tervehdyksen.

Tietenkin lapsille oli järjestetty toivetunti joulupukin puheille lahjatoivomuksineen. Myös aktiviteettejäkin löytyi tapahtumasta pienoisautojen harjoitteluradasta 4H:n tonttujen touhurasteille. Pienessä pakkassäässä maistui tietenkin  joulupuuro rusinakiisselillä ja lämmin glögi pipareineen.-jr


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI