Virtain joulunavaustapahtumalla yleisömenestys

0
Nuoriso-ohjaaja Joona Hernesniemi esitti lauluillaan seurakunnan terveisen joulunavaustapahtumaan.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain kaupungin järjestämällä joulunavaus-tapahtumalla oli yleisömenestys perjantai-iltana.

Yhtenäiskoululle oli kerääntynyt monisatapäinen yleisö nauttimaan monipuolisesta ohjelmatarjonnasta ja makunystyröitä hiveltävästä joulupuurosta. Joulunavaus käynnistyi ehkä perheen pienimmille tarkoitetusta, mutta myös toki aikuisillekin sopivasta, Teatteri Mukamaksen näytelmästä ” Joulu on jo ovella.”

Teatteri Mukamaksen näyttelijät Raisa Kekaräinen ja Ella Numminen esittämässä musiikkipainoista näytelmää ” Joulu on jo ovella”.

Lavalla esiintyneet näyttelijät Raisa Kekarainen ja Ella Numminen veivät joustavasti tuttujen joululaulujen myötä tarinaa eteenpäin pienellä rekvisiitalla.  Välillä yleisökin, varsinkin lapset pääsivät kivasti mukaan ohjatusti käsiä käyttäen laulujen rytmiin ja koreografiaan. Taitavasti laulanut ja soittanut kaksikko sai esityksellään monien joulumuistot heräämään ja nuoremmillekin jouluperinteen siirtymistä sukupolvelta toiselle.

Kaupunginjohtaja Henna Viitanen.

Kaupunginjohtaja Henna Viitanen kertoi, että joulunavauksesta haluttiin tällä kertaa rento, koko perheen tapahtuma, vailla kiirettä ja tressiä. -Tätä kannatta pyrkiä noudattamaan myös jouluvalmisteluissa. Kyllä se joulu sieltä tulee omalla painollaan. Jokaisen joulu on oman näköinen, muistutti Henna Viitanen.

Kaupunginjohtaja Henna Viitanen puuttui tervehdyksessään kaupungin talouden tilaan. -Meillä Virroilla menee monella tavalla hyvin. Talous on tasapainossa viime vuosien isoista investoinneista huolimatta. Nettomuutto on ollut viime vuosina positiivinen, toivottavasti jatkoa seuraa myös tanä vuonna.

Tällä hetkellä näyttää ainakin hyvältä. Tänä vuonna olemme pitkästä aikaa saaneet myös omarantaisia asuintontteja ja sekä uusia teollisuustontteja myyntiin. Elinvoimapaketti on ollut voimassa nyt kaksi vuotta ja ensi vuonna se saa uuden elementin, maksuttoman varhaiskasvatuksen. Toivomme, että nämäkin toimenpiteet tekevät kaupungistamme entistä elinvoimaisemman ja lisäävät veto- ja pitovoimaa.

Villit Pillit-yhtye esitti jouluista musiikkia

Villit Pillit -yhtye esitti tapahtumaan sopivaa monipuolista jouluaiheista musiikkia. Virtain seurakunnan tervehdyksen joulunavaukseen toi nuoriso-ohjaaja Joona Hernesniemi, tunnelmallisilla  joululauluillaan.

Illan ohjelmaan kuului myös jouluista askartelua ja jännittävää bingon peluuta. Joulunavaus huipentui Rotaryjen perinteiseen kinkkuarvontaan. -jr


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI