Joulukonsertteja Soinin kirkossa

0
Soinin kirkko (Ahti Aho)

Syksymmällä joulukonserttitarjonta Soinin kirkossa näytti todella runsaalta. Huonontunut kronatilanne on pakottanut osan järjestäjistä perumaan suunnitteilla olleet konsertit.

Mutta onneksi kaksi joulukonserttia on toteutumassa.

Seeli Toivio

Lauantaina 11.12. klo 19 joulukonsertissa esiintyvät Seeli Toivio, laulu ja sello sekä Maarit Hosionaho, piano ja sello. Konserttiin on vapaa pääsy, maksullinen käsiohjelma. Voidaan sanoa, että Seeli ja Maarit ovat saaneet suuren musikaalisuuden lahjan Luojalta ja että he ovat tuota lahjaansa myös kehittäneet ja käyttävät sitä monissa tilanteissa ihmisten iloksi ja Jumalan kunniaksi.

Eve & Ossi

Eve & Ossi julkaisee joululevyn ja lähtee kiertueelle joulun alla armon vuonna 2021. Joulukiertueen konsertti ”Jumala on ihmisten luona” kuullaan myös kotiseudulla, Soinin kirkossa torstaina 16.12. klo 19. Tämän tekee mahdolliseksi Alajärven Osuuspankki, joka tarjoaa konsertin ja haluaa siten tuoda hyvää joulumieltä kaikille. Konsertissa kuullaan sykähdyttäviä, kauniita, lempeitä, svengaavia ja mieltä lämmittäviä elämyksiä. Duon vahvistuksena soittaa kaksi suorastaan legendaarista muusikkoa: joululevyn tuottanut ja äänittänyt kitaristi Sami Asp sekä niin ikään levyllä vieraillut basisti Mikko Löytty. Uuden joululevyn voi ostaa itselleen ja lahjaksi konsertin jälkeen.


 

JÄTÄ KOMMENTTI