JÄRVI-POHJANMAA | Pandemiajohtoryhmä tiedottaa 16.8. – korona rokotuksia ilman ajanvarausta

0
Järvi-Pohjanmaan terveyskeskus ( jpnews.fi/JK)

Edellisen 12.8. annetun tiedotteen jälkeen Järvi-Pohjanmaan alueella ei ole todettu uusia koronatartuntoja. Järvi-Pohjanmaan alueella on todettu yhteensä 152 positiivista koronapotilasta koko epidemian aikana.

Eristykseen tai karanteeniin alueellamme on asetettu yhteensä noin 20 henkilöä. Viime viikolla tiedotettuihin altistumispaikkoihin ei ole tullut lisäyksiä.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto määräsi tartuntatautilain pykälän 58 nojalla kokoontumisrajoituksen Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntien alueelle. Määräys on voimassa 13.8.–9.9.2021. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston antaman päätöksen mukaan yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia voidaan järjestää ilman rajoituksia, jos osallistujamäärä on enintään 10 henkilöä sisätiloissa, ja enintään 50 henkilöä rajatuissa ulkotiloissa. Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä ei muuttanut alueelle annettuja suosituksia tai rajoituksia.

Tällä viikolla ilman ajanvarausta annetaan koronarokotuksia seuraavasti:

  • Vimpelissä keskiviikkona 18.8. klo 15-17.30 terveysasema, Opintie 1
  • Lehtimäellä torstaina      19.8. klo 10.15-17.00 terveysasema, Erityiskuja 1
  • Lappajärvellä torstaina   19.8. klo 9-17 terveysasema, Vanhalantie 8A
  • Alajärvellä lauantaina      21.8. klo 9-15 terveyskeskus, Lääkärintie 1, työterveyshuollon tilat

Rokotettava tarvitsee mukaan henkilöllisyystodistuksen. Pandemiajohtoryhmä suosittelee kaikkia alueen asukkaita hankkimaan ensimmäisen koronarokotuksen, jos ei sitä ole vielä hankkinut. Yksikin rokote suojaa tehokkaasti vakavalta koronataudilta.

Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI