JEMMA-kahvilalla takana onnistunut kesä

0
Kesäkahvila Jemman henkilökuntaa heinäkuussa 2021. Kuvassa museolehtori Elina Suutari, erityisnuorisotyöntekijä Siiri Ahopelto, nuoriso-ohjaaja Tuomas Lahdenperä ja nuoret Julia Latvala ja Katriina Herrala. (Kuva: Nelimarkka-museo)

Nelimarkka-museon ja Alajärven nuorisotoimen yhteistyönä syntynyt Pop up-kesäkahvila Jemma oli huikea menestys.

Aurinkoiset kelit suosivat kahvila-asiakkaita koko kesän ajan ja hittituotteeksi nousivat virkistävät Frappe-jääkahvit ja näyttävät jäätelöannokset. Kahvilatoiminta tarjosi kesätyöpaikan yhteensä neljälle Alajärveläiselle nuorelle kesä- ja heinäkuun aikana.

– Olemme todella ylpeitä siitä, miten taitavasti ja hienosti Jemman nuoret hoitivat hommat. Kaikki heistä olivat loistavia työntekijöitä ja meillä oli hauskaa! Nelimarkka-museon museolehtori Elina Suutari kertoo menneestä kesästä.

Heinäkuun työpari, Julia Latvala ja Katriina Herrala kertovat, että mukavinta työssä oli kuulla hyvää palautetta iloisilta asiakkaita.

– Oli myös niin kivaa nähdä pienten lasten iloiset kasvot kun he saivat käsiinsä värikkään, kermavaahdolla, nonparelleilla ja vaahtokarkeilla koristellun Unicorn-pirtelön, nuoret nauravat.

– Jemman suosio kertoi mielestämme siitä, että vastaavanlaiselle toiminnalle on tarvetta Alajärvellä. Jatkamme ja kehitämme Alajärven nuorisotoimen ja Nelimarkka-museon yhteistyötä myös tulevaisuudessa. Seuraavat ideat ovat jo kehitteillä, myhäilevät erityisnuorisotyöntekijä Siiri Ahopelto, nuoriso-ohjaaja Tuomas Lahdenperä ja museolehtori Elina Suutari.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI