Juha Tapio pääartistina Fagerkullafest 2024 -tapahtumassa

0
Juha Tapio

Vuoden 2024 Fagerkullafestit pidetään ke 10.7. alkaen klo 18 Fagerkullan vanhan pappilan pihapiirissä Lehtimäellä (Kirkonkyläntie 219).  Tapahtuma järjestetään seitsemättä kertaa. Rennossa ulkoilmatapahtumassa saadaan nauttia tasokkaasta musiikista, yhteydestä, kesäherkuista ja lämpimästä tunnelmasta.

Mikko Leppilampi

Tänä kesänä festilavalla nähdään juhlavuotta viettävä Juha Tapio sekä tietenkin festien kummi Jukka Leppilampi puolisonsa Tove Wingren-Leppilammen kanssa. Heidän kanssaan stagella myös kosketinsoittaja Jouko Kantola. Menossa mukana on myös pappilan isännän Marko Isolehdon oma bändi Rectory House, jonka vierailevina solisteina tänä kesänä ovat Jaana B., Ville Joensuu ja Emilia Vihriälä. Markon lisäksi pappilan bändiin eli Rectory Houseen kuuluvat Veli Hakala, Emma Huvila ja Markus Ketonen.

Tove Wingren-Leppilampi

Tapahtuman kummiksi tituleerattu gospel-artisti Jukka Leppilampi on ollut mukana Fagerkullafest-toiminnassa aivan alkuideasta alkaen. Jukka sai vuoden 2023 Kirkon kulttuuripalkinnon ja yhtenä palkinnon saannin perusteluissa mainitaan toimiminen yhtenä Fagerkullafest -kulttuuri- ja musiikkitapahtuman järjestäjänä. Hän pitää tärkeänä, että on saanut olla palvelemassa omalta osaltaan tapahtuman ympärille syntynyttä yhteisöä. Jukka kuvaa:

Olen saanut nähdä kuinka tapahtumakonsepti rikastuu ja syntyy koko ajan uutta. Toiminta mahdollistaa yhä uusien ihmisten mukaan tulon. Toiminta mahdollistaa yhä uusien ihmisten mukaan tulon. Haluamme luoda kulttuuria, johon kuka tahansa voi identifioitua. Näin yhteisö rakentuu ja vahvistuu.

Rectory House

Tapahtuman päätteeksi vietetään tunnelmallista yömessua klo 22 alkaen. Olet lämpimästi tervetullut kauempaakin. Tapahtumaa ovat tukemassa Kuortaneen Säästöpankkisäätiö ja Pentti Moision kulttuuriperinnerahasto.

Liput ovat myynnissä Liveton-verkkokaupassa. Lipun hinta on 30 €/hlö, alle 10-vuotiaat ilmaiseksi maksavan aikuisen kanssa.

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI