Alajärveläiset nuoret menestyivät sisuhuipentumassa

0
Elias Onditi

Ankkurien sisuikäiset yleisurheilijat kisasivat upeasti Etelä-Pohjanmaan piirin sisuhuipentumassa 30.-31.7.2022

Kuortaneen keskusurheilukentällä, missä kaikkiaan 358 nuorta urheilijaa tavoitteli piirinmestaruusmitaleita ja sisupisteitä. Mainiossa kesäsäässä kisanneet 16 ankkurilaista toivat kaikkiaan 17 mitalia ja lisäksi 9 sisupistesijoitusta (4.-6.). Kovatasoisissa kilpailuissa he tehtailivat myös 21 omaa ennätystä.

Suurimman mitalisaaliin keräsi viime vuoden tapaan Hanna Siirilä, joka voitti T13-sarjan kuulan, kiekon ja moukarin sekä tuli kolmanneksi keihäässä. Samalla Hanna kohensi nimissään olleita seuraennätyksiä sekä kiekossa (37,39 m) että moukarissa (45,04 m). Moukaritulos on myös ikäsarjan kotimainen kärkitulos!

Hanna Siirilä

Sara Vuorela nappasi Ankkureille neljännen kultamitalin parantaen samalla omaa ennätystään T15-sarjan keihäässä lukemiin 41,88 m. Sara otti hopeaa toisessa lajissaan kuulantyönnössä.

Sara Vuorela

Katariina Leppäaho urakoi T15-sarjassa ottaen mitalin kaikissa neljässä lajissaan: hopeaa keihäässä sekä pronssit 80 m ja 300 m aidoissa ja pituushypyssä. Kahteen mitaliin ylti T13-sarjan

Aada Piispanen, joka juoksi hopealle sekä 200 m aidoissa että 1000 metrin juoksussa. Hopeamitalin nappasivat ennätystuloksillaan

Aada Piispanen

Roosa Pessinen (T10 pituus), Elias Onditi (P11 korkeus) ja Emilia Santala (T11 60 m) sekä Viola Takala T15-sarjan seipäässä. Pronssimitali ojennettiin Linnea Piispaselle hänen juostuaan ennätyksensä 1000 m juoksussa. Mitalistit osallistuivat myös useisiin muihin lajeihin ja toivat monta pistesijaa.

Roosa Pessinen
Emilia Santala

Sisupistetiliä kartuttivat hienoilla sijoituksilla lisäksi Emmi Pitkäkangas (T15 moukari), Jenica Pessinen (T12 200 m aidat) ja Nelly Sillanpää (T12 keihäs). Viikonloppuna kisasivat mainiosti myös Jaakob Onditi (P10), Meimi Lillstrang (T10), Lumia Piispanen (T12) ja Emmi Piispanen (T15).

Kuvat: Jani Vuorela