LENTIS | Kyky-Betset tyrmäsi Karhulan Veikot vieraissa

0

KaVe – Kyky-Betset  0-3   (14-25,17-25,18-25)

– Harvinaisen ehjä peli meiltä, pahempaa odotettiin, tuumaili betonimiesten päävalmentaja Hannu Kalliojärvi sunnuntaina kaakonkulmalla Karhulassa käydyn voitokkaan Ykkössarjan vierasottelun jälkeen.

Veikkojen rivistä puuttui tällä kertaa useita liigajoukkue  Ducksin  ”farmiapuja”. Lisäksi isännät sortuivat helpottamaan betonimiesten iltaa tekemällä lukuisia aloitus- ja hyökkäysvirheitä.

– Betset miehistö näytti olevan parketilla ja verkolla se joukkue, jota sarjapisteet kiinnostivat, totesi KaVen valmentaja Jari Elonen.

Kyllä tuossa osa totuutta on, sillä farmi Ducks oli saavuttanut välierä paikan liigan pudotuspeleissä edellisiltana. Focus oli sinne jäänyt.

Kyky-Betsetin riveissä nähtiin Tiikeri- apu, kehityspelaaja Roope Keskinen. Niin Roope kuin koko betonimiehistö pelasi pienillä virheillä ja hyvällä asenteella. Lyhyesti sanottuna saatiin ehjä suoritus.

Tästä on hyvä jatkaa vieraskiertuetta sunnuntaina Pälkäneen Luja Lukkoa vastaan. Panosta riittää sillä vietävän Lempo väijyy niskan takana kakkospaikkaa. Jokainen erä jatkossa on tärkeä joten keskittyminen on nyt rautaa.

Karhulassa ei palkintoja jaettu. Onneksi ei, sillä Kyky-Betsetin leiristä kaikki onnistuivat hienosti.


kkössarja

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI