LENTIS | Kyky-Betsetin runkosarja päättyi Rantaperkiön Iskuun

0
Kyky-Betset taipui kotikentällä Iskulle (Kuva:KyKy)

KyKy-Betset vs. Isku   0-3  (27-29,20-25,22-25)

Iskulle voitto oli makoisa ja se tiesi heille kotietua tuleviin pudotuskamppailuihin Sampoa vastaan. Kyky-Betset oli puolestaan, ennen sunnuntain kotiottelua, varmistanut alkusarjan kakkospaikan. Vain vastustaja ”pleijareihin” oli avoinna.

Peli oli Iskulta mallikasta taistelua ja heitä pelaaminen ja pisteet selvästi kiinnosti. Isäntäjoukkueesta ei kukaan noussut parhaalle tasolleen. Kotijoukkueen parhaana palkittu ”Petru” ja koronastaan toipuva Väliahon Mikko olivat lähimpänä omaa tasoaan. Pelin jälkeen päävalmentaja Eduard Venski ruoti joukkuetta asenteen puutteesta ja muistutti tulevista peleistä.

– Nyt ei puutu panoksia ja moisella tekemisellä menetämme vielä kannustavan kotiyleisön.

Luotto joukkueeseen on kuitenkin kova, välierävastustaja East Volley Savonlinnasta ei jätä ketään kylmäksi.

– Tilastojen mukaan sieltä tulevat sarjan kovimmat yksilöt. Tulevat ottelut ovat takuulla hyvää viihdettä. Kyky-Betset on kokeneempi näissä kevään taisteluissa, mutta ilmaiseksi ei tulla saamaan mitään. Pudotuspelit lähtevät kaikkien joukkueiden osilta nollilta, varmasti yllätyksiä tulee arvio betonimiesten kokenut konkarivalmentaja Hannu Kalliojärvi.

Kyky-Betsetin historian ajoilta tämä on tasaisin kahdeksikko.
Yllätyksiä tulee varmuudella. Nyt kannattaa hivuttautua ajoissa lauteille. East Volley kohdataan lauantaina vieraskentällä Savonlinnassa ja ratkaisu on sitten sunnuntaina (20.3.). Suoraan kahdella voitolla selviää nopeimmin välieriin. Ratkaisua haettaessa pelataan tarvittaessa ”kultainen erä”, jonka häviäjä siirtyy 1-sarjasta kesälaitumelle.
Sinne ei Betonimiehillä ole kiire !, sanoo Hannu.

Isku -pelin palkitut : Aivars Petrusevics ja Niko Lintula Palkinnot luovutti otteluisäntä J M Pitkänen (keskellä) (Kuva:KyKy)

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI