Soinin kunta ja Soinin Sisu | Isoja panostuksia liikunnan tueksi

0
Alamäkiluisteluradan pohjaa Vuorenmaassa

Soinin Kunta ja Soinin Sisu ovat tehneet isoja panostuksia liikunnan hyväksi. Kaikki toimet tähtäävät kansalaisten liikunnan lisäämiseen. Hankkeet luovat mahdollisuuksia niin lasten kuin aikuisten sekä varttuneen väestön liikunnan lisäämiseen, kilpailutoimintaa unohtamatta.

Vuorenmaan kuntoportaat tarjoavat erinomaiset kuntoilumahdollisuudet kaikenikäisille. Portaiden käyttö on ollut kiitettävää, kertoi kaikkia hankkeita koordinoinut Kari Laasala.

Vuorenmaan kuntoportaat

-Keskusurheilukentän juoksurata- ja heittopaikkojen päällysteet on uusittu. Katsomorakenteet uusittu ja äänentoisto ja ajanotto nykyaikaistettu.

Soinin kekusurheilukenttä

-Pumptrack kenttä tulee keskeiselle paikalle Soinin keskustassa potealla aikataululla. Kentän asfaltointi tapahtuu näillä näkymin syyskuun ensimmäisellä viikolla.

Havainnekuva Pumprtack-radasta

-Kansainväliset laatuvaatimukset täyttävä alamäkiluistelu-kilparata on tekeillä Soinin Vuorenmaahan. Ensimmäisiä kansallisia kisoja odotetaan jo tulevana talvena. Tarkoituksena on tulevaisuudessa saada Soiniin kansainvälisiä kisoja arveli Kari Laasala.

Kari Laasala kertoo Soinin kunnan ja Soinin Sisun liikuntahankkeiden yhteisarvo on lähes 800.000 euroa, siis melko iso panostus liikuntaan ja urheiluun.

KATSO VIDEO RAKENTEILLA OLEVASTA ALAMÄKIRADASTA!

 VIDEO 


 

Monologi PUUHISSA

JÄTÄ KOMMENTTI