Soinin Palloseuran päätöstilaisuus pidettiin | Uusi kausi käynnistetty

0
Viime kauden pelaajia

Viime kauden päätöstilaisuus siirtyi moneen kertaan takia ja lopulta se jäi pitämättä kokonaan. On mukava olla koolla nyt päättämässä viime kautta ja jakamassa palkintoja, sekä samalla aloittaa uusi kausi.

Pienten treenit käynnissä

Vuosi 2021 oli ainutlaatuinen suomalaisessa jalkapallossa. Huuhkajat pelasi ensimmäistä kertaa arvoturnauksessa, ja saavutti myös ensimmäisen voittonsa. Suomalaiset pelaajat menestyvät maailmalla Teemu Pukki ja Lukas Hradecky etunenässä. SJK palasi Veikkausliigassa mitalikantaan saavuttaen pronssia.

Palkitut-kuvassa viime kauden P12-joukkueen pelaajia. Takarivi vasemmalla (mustaharmaa Adidas) Chantte Katajamäki, keskellä Sasu Huvila ja oikealla (vihreä huppari) Urho Saarimaa. Eturivi vasemmalla (SoPS:n verkkari) Aaro Krook ja oikealla (pinkit lenkkarit) Sara Ojala
Palkintoja
Lisää palkintoja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Täällä Soinissa pelattiin jalkapalloa kolmen joukkueen voimin, ja lisäksi pidettiin pallokoulua. Pallokoulu ehti jo oman päätöstilaisuutensa pitää viime kesän lopulla. Meillä SoPsissa on tärkeää että harrastaminen olisi kaikille mielekästä ja että kaikki pääsevät pelaamaan.

Päätöstilaisuus

Hienoa kun olette mukana harrastamassa futista, toivottavasti mahdollisimman moni viime kaudella pelannut on mukana myös tänä kesänä. Muistakaa, että joukkueessa pelaaminen on myös sitoutumista joukkueen toimintaan. Kun kaikki ovat innokkaasti mukana ja tekevät parhaansa, on harrastaminen mielekästä ja kehitystä tapahtuu.

Kesän aikana liikenneympyrän läheisyyteen tulee SoPSin hankkeena valmistumaan jalkapallobiljardikenttä.

Palkintojenjako:

Urho Saarimaa: pelaaja joka puolustaa esimerkillisesti ja taistelee kaikki tilanteet loppuun asti. Kesän aikana myös pallollinen pelaaminen otti isoja askeleita eteenpäin.

Chantte Katajamäki: vahva kaksinkamppailija joka janoaa maalejaan ja pistää palloa vasurilla sisään.

Sasu Huvila: aktiivisesti paikalla harjoituksissa ja peleissä. Viimeistelee maalipaikoista tehokkaasti ja pystyy myös rakentamaan peliä.

Vuoden tyttöpelaaja: Sara Ojala. Taisteli itsensä sinnikkäästi peleihin ja treeneihin vammoista huolimatta. Kevytjalkainen ja kovakuntoinen pelaaja joka kehittyi kesän aikana etenkin kamppailupelaamisessa ja syöttöpelissä.

Vuoden poikapelaaja: Aaro Krook. Joukkueen ilopilleri joka ehtii kentällä joka paikkaan. Laukaus lähtee napakasti paikasta kuin paikasta ja pallo löytää usein myös tiensä verkon perille. Joukkueen paras maalintekijä kaudella 2021.

JULMA: Roni Perkkiö. Todella monipuolinen pelaaja, joka liimaa joukkueen alakerran kasaan. Taistelee tilanteet loppuun asti. Pallollisena rakentaa peliä ja pystyy myös maalintekoon.


JÄTÄ KOMMENTTI