Alavudella ilmaiskonsertti nuorille koulujen päätöspäivänä

0
Rantapuisto ja Huhtalava

Lauantaina 3. kesäkuuta Alavuden kaupungin nuorisopalvelut järjestää keskustan Rantapuistossa nuorille suunnatun ulkoilmakonsertin, jolla juhlistetaan koulujen kesäloman alkamista. Illan aikana Huhtalavalle nousevat Pasanen, Costee ja Nikke Ankara.

Nuorisopalvelut haluavat tapahtumalla tarjota nuorille elämyksiä ja tilaisuuden tavata toisiaan. Tapahtuma on maksuton. Tapahtuma on esisijaisesti suunnattu 14-18 -vuotiaille, mutta kaikki ovat erittäin tervetulleita. Aikuisen seurassa tapahtumaan pääsee myös alle 13-vuotias. Tapahtuma alkaa klo 19.00 ja kestää klo 23.30 saakka. Huhtamäentie suljetaan tapahtuman ajaksi.

Nuorisopalveluiden työntekijät jalkautuvat tapahtumaan nuorten pariin ja heidät tunnistaa, mustasta hupparista, jonka selässä lukee nuorisopalvelut Alavus tai punaisesta takista, joissa on nuorisopalveluiden logo sekä nuorisotyöntekijä teksti. Jalkautumisella varmistetaan, että juhlapäivä sujuu mukavasti ja turvallisesti kaikkien osalta; nuorisotyöntekijöille voi mennä juttelemaan tilanteessa kuin tilanteessa. SPR:n paikallisosasto hoitaa tarvittaessa pienet kolhut ja nirhaumat. Safetorin järjestyksenvalvojat ovat myös mukana huolehtimassa turvallisuudesta.

Oona Oinonen

”Nuorisopalvelut on järjestänyt päättäritapahtumia Rantapuistossa useampana vuonna. Viime vuosi oli ensimmäinen koronapandemian jälkeen. Iloksemme huomasimme, että tapahtumaan osallistui paljon nuoria niin Alavudelta kuin lähikunnistakin. Päättäreitä on toivottu ja kyselty pitkin vuotta nuorten toimesta, joten tällaisille tapahtumille on selvästi kysyntää. Illan artistit on valittu nuorten toiveiden perusteella”, nuoriso-ohjaaja Oona Oinonen kertoo.

Kaupungin nuorisopalveluiden lisäksi tapahtuman järjestelyissä ovat mukana Pop-Artikkeli, Safetor, Alavuden Yrittäjät ja SPR ensihoito.

 


 

Monologi PUUHISSA

JÄTÄ KOMMENTTI