Alavuden Kehitys Oy | Koulutusta yrityksille

0
Fasadi - Alavuden Kehitys Oy

Motivaatiota ja tehoa yrityksien strategiatyöhön

Tieto lisää tulosta –koulutushanke järjestää Kuusiokuntien alueen yrityksille strategiaseminaarin ja –työpajan helmikuussa. Päivien ohjelmassa tulee olemaan sopivassa suhteessa asiaa luentomuodossa kuin myös yksilö- ja ryhmätehtäviä sekä mukavaa verkostoitumista. Strategiaseminaari ja –työpaja on suunnattu erityisesti yritysten johdolle, hallitusten jäsenille ja johtoryhmille, mutta mukaan ovat tervetulleita myös kaikki muut strategisesta ajattelusta kiinnostuneet. Koronatilanne huomioiden tilaisuudet voidaan järjestää verkossa.

Strategiaseminaari torstaina 11.2.2021 klo 13-16

Seminaarin vetäjinä toimivat sujuvasanaiset ja innostavat asiantuntijat Niko Herlin (futuristi ja yrittäjä, Great Minds Oy) ja Annika Tidström (strategisti ja yrittäjyyden EPANET professori Vaasan yliopisto).

Seminaari toimii aloitustilaisuutena strategiatyöpajalle ja osoittaa, mikä on strategiatyön merkitys pk-yritykselle. Seminaarin sisältö on suunniteltu antamaan osallistujille uusia näkökulmia, aktivoimaan sekä tarjoamaan käytännön työkaluja strategiatyöhön.

Strategiatyöpaja torstaina 18.2.2021 klo 17.30-21.00

Työpajaillassa strategiatyön oppeja pääsee hyödyntämään myös konkreettiseen tekemiseen.

Työpajan vetäjänä toimii Salla Gantsi (Gantsi Colsulting Oy), joka on kokenut esiintyjä ja kouluttaja. Hänellä on 25 vuoden käytännön liiketoiminnan johtamisen, kehittämisen ja myynnin sekä markkinoinnin kokemus erilaisissa PK-yrityksissä Suomessa.

Seminaari ja työpaja ovat maksuttomia, mutta ilmoittautuminen tarvitaan. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet sivuilta www.fasadi.com/strategiakuntoon

Tieto lisää tulosta -hankkeen tavoitteena on yrittäjien osaamisen kehittäminen liiketoiminnan kannattavuutta, kasvua ja kehittämistä tukevissa osa-alueissa. Hankkeen toteuttajana on Alavuden Kehitys Oy. Päärahoittaja on Leader Kuudestaan ry ja koulutusten maksuttomuuden mahdollistavat OP Alavus, Pohjanmaan Ekonomitoimisto Oy, LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa, Alavuden Yrittäjät ry ja Töysän Yrittäjät ry.


 

JÄTÄ KOMMENTTI