Eloriehalla aloitetaan.. ALAVUS HOTELLIN YÖKERHOTOIMINTA

0
Ex-hotelli-ravintola 66-Alavus (Kuva: Santeri Viinamäki)

Pentti Hautala/J-Pnews
ALAVUS

Kyläkauppias Vesa Keskinen hankki taannoin yrityksensä majoitustarpeisiin ja muiden kansalaistenkin käyttöön Alavuden kaupungilta hotellikiinteistön.

Kaupungin keskustassa sijaitsevassa Hotelli Alavudessa on kesän aikana toteutettu pääasiassa majoitustoimintaa. Heti kaupan varmistuessa Vesa kertoi, että syksyn tullen elvytetään hotelliin alkuperäistä toimintaa. Sellaista mitä se oli kyläkuppiaankin poikavuosien aikaan.

Yökerho hotellin pohjakerroksessa on yksi, mielenkiintoisimmista alkuaikojen viihtyvyyspaikoista. Siellä viihtyivät nuoret ja vanhemmatkin. Niinpä tällainen huvitus ja yöelämän piristys käynnistyy nyt Hotelli Alavudessa perjantai-iltana 20.8. klo18.00. Kyseessä on kaksipäiväinen Elorieha. Esiintyjinä on joukko Suomen huippuartisteja.

Hotellissa ja piha-alueella sekä Järviluomantielle rakennetulla esiintymislavan alueella Eloriahaa vietetään perjantaina ja lauantaina. Alueelle mahtuu yleisöä, korona-ajan turvasuositukset huomioiden, parisen tuhatta. Portit avautuvat perjantaina klo18. Ensimmäisenä lavalla esiintyy kello 19.00 Uniklubi. Illan vanhetessa on vuorossa Rock & Roll Sensation ja klo 23.00 Eppu Normaali. ”Portit” sulkeutuvat 01.00.

Lauantaina aloitetaan myöskin iltakuudelta ja tuntia myöhemmin musiikki raikaa Dingon toimesta. Sitten seuraa Rock & Roll Sensation ja Eloriehan päättää Klamydia.
Yökerhossa tanssitaan molempina iltoina klo 01.00 saakka, DJ Johnny Lechon vastatessa viihteestä.
Mainittakoon, että Järviluomantie on suljettuna moottoriajaneuvojen liikenteeltä. Osaksi myös jalankulkijoilta sunnuntaihin saakka. Liikkuminen tapahtuu Torikadun ja Koivutien kautta.


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI