Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen Kokoomuksen valtuustoryhmän järjestäytyi – johtoon Lasse Rajala

0
(Kuvituskuva) jpnews.fi

Kokoomuksen valtuustoryhmä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella järjestäytyi ja valitsi puheenjohtajakseen lapualaisen Lasse Rajalan. Ryhmän 1. varapuheenjohtajaksi valittiin isokyröläinen Jaakko Pukkinen ja 2. varapuheenjohtajaksi seinäjokelainen Elina Kärnä. Valtuustoryhmän sihteerinä toimii Pohjanmaan Kokoomuksen toiminnanjohtaja Riikka Varila.

Kokoomuksen valtuustoryhmä päätti, että valtuustoryhmään kuuluu varsinaisten valtuutettujen lisäksi puhe- ja läsnäolo-oikeudella 5 varavaltuutettua.

– Heti ensimmäisessä kokouksessa oli nähtävissä, että tästä porukasta löytyy intoa ja osaamista Suomen parhaan sote-pela-alueen luomiseen. Tätä ryhmää on upeaa päästä luotsaamaan puheenjohtajiston kanssa tiivistää Lasse Rajala.

Kokoomuksen valtuustoryhmä on erittäin tyytyväinen hyvinvointialueen valmistelun tilanteeseen. Valtuusto pääsee aloittamaan linjanvedot maalikuussa hyvältä pohjalta.

– Isoja asiakokonaisuuksia on heti 7.3 kokoontuvan valtuuston pöydälle. Liikkuvaan junaan tässä kaikki joutuvat hyppäämään mutta koska valmistelussa on hyvin kunnioitettu kansanvaltaa huomioimalla poliittiset linjaukset, niin se tulee merkittävästi helpottamaan päätöksentekoa, linjaa Rajala.


 

JÄTÄ KOMMENTTI