Kolme henkilöä puukotuksen kohteena Seinäjoella – Poliisi selvittää tapahtumaa

0

Pohjanmaan poliisi tiedottaa, että Seinäjoella lauantaiaamuyönä (20.11) tapahtuneen kolmeen nuoreen mieheen kohdistuneen puukottamisen tutkinta on edennyt. Tiedossa on, että tapahtumaa oli edeltänyt riita, jonka syytä selvitetään edelleen.

Kalevankadun ja Ruukintien risteyksen liepeillä alkanut porukan nahistelu muuttui äkisti raa’aksi puukottamiseksi. Yksi miehistä käytti teräasetta lyöden sillä muita henkilöitä nopeaan tahtiin. Tämän jälkeen tekijä poistui juosten paikalta. Poliisi sai kuitenkin miehen kaupungilta kiinni melko nopeasti.

Vakavimmat vammat saanut puukotuksen uhri on edelleen sairaalahoidossa, mutta hänen tilansa on vakaa. Kaksi muuta ovat päässeet pois sairaalasta. Teräasetta käyttänyttä miestä epäillään kahdesta tapon yrityksestä ja yhdestä törkeästä pahoinpitelystä.

Tapauksessa käytetty teräase on kateissa. Todennäköisesti tekoväline on jäänyt tekijältä pakomatkan varrelle. Poliisi pyytää mahdollisen teräaseen löytäjää olemaan koskematta teräaseeseen ja ottamaan yhteyttä poliisiin.

Poliisi kertoi, että kiinniotettua epäiltyä tekijää esitetään vangittavaksi alkuviikosta.


 

PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI