Kuudestaan ry. tiedottaa

0

PIENTEN INVESTOINTIEN TEEMAHANKEHAKU ON NYT AUKI

Pienille investoinneille on käynnistetty teemahanke ja haku on 1.3.-30.4.2022. Teemahankkeella voidaan rahoittaa pieniä investointeja, joiden kustannusarvio on 1000 – 5000 €. Tuki on 75 %. Yhdistykset voivat hakea tukea investointeihin, jotka kohentavat turvallisuutta ja lisäävät harrastamisen mahdollisuuksia. Tällaisia investointeja ovat esimerkiksi sydäniskurit, elvytysnuket, invaluiskat ja -kaiteet, poistumisvalot, paloturvallisuuslaitteet tai muu kokoontumistilojen turvallisuutta lisäävä pienkalusto. Hyvinvointiin liittyvät harrastusvälineet voivat olla esimerkiksi yhteisölliseen käyttöön hankittavat peli- ja ryhmäliikuntavälineet, sekä muut hyvinvointia tukevat pienet investoinnit. Rakentamista ei tässä hankkeessa voi olla. Hakemus/Kuudestaan ry.

HANKERAHOITUKSEN TILANNE

Taas on käynyt niin, että Kuudestaan ry:n kaikki hankkeisiin varatut rahat alkavat olla lopuillaan. Ainoastaan pienten investointien teemahanke on nyt mahdollinen. Eli jos suunnittelette rahoituksen hakua, niin osoite on ELY-keskus. ELY:ssä hakujakso päättyy 30.4, joten hyvin ehtii siihen hakuun mukaan. ELY:stä voi hakea vielä syksyn hakujaksossa rahoitusta ja silloin haku päättyy 30.9.2022. Tämän jälkeen tulee niin meillä, kuin ELY:ssä katkos rahoitukseen. Jaana auttaa myös ELYn hakuprosessissa.

VAIKUTTAVUUTTA HANKETOIMINTAAN -KOULUTUS

Digiviestintä haltuun -hankkeen Vaikuttavuutta hanketoimintaan -koulutus järjestetään Alavudella Huhtamäki-salissa 27.4. klo 9-12. Kouluttajana toimii Saila Tykkyläinen Vaikuttava Yritys Oy:stä. Koulutuksen tavoitteena on tarjota työkaluja hankkeiden vaikuttavuuden hahmottamiseen, jäsentelyyn ja vaikuttavuuden esille nostamiseen. Ilm./Kuudestaan ry

KUUDESTAAN RY:N STRATEGIASEMINAARI

Kuudestaan ry järjestää 6.5. Ähtärin Mesikämmenessä seminaarin, jossa haetaan ajatuksia ja ideoita tulevalle CAP-kaudelle vuosille 2023-2027. Seminaariin saadaan paikalle alansa huippuasiantuntijoita; aluetutkija ja johtava asiantuntija Timo Aro aluekehittämisen konsulttitoimisto MDI:stä, erityisasiantuntija Kari Laasasenaho SeAmk:sta sekä toimitusjohtaja Heikki Risikko Etelä-Pohjanmaan yrittäjistä. Ilm./Kuudestaan ry

AVOIMET KYLÄT -PÄIVÄ LAUANTAINA 11.6.2022

Joko olette merkinneet kalenteriin valtakunnallisen jokavuotisen AVOIMET KYLÄT -päivän? Lähtekää mukaan järjestämään kylässänne jotakin teidän oman kylän näköistä tapahtumaa tai sitten kokeilemaan ihan jotakin uutta. Saatte markkinointiapua tapahtumaanne ja valtakunnalliseen tapahtumakarttaan tiedot tapahtumasta myös.


 

JÄTÄ KOMMENTTI