Nuorisokeskus Marttinen juhli 30-vuotistaivaltaan Halloweenteeman merkeissä

0
Nuorisokeskus Marttinen on toiminut 30- vuotta Virroilla

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virroilla 30-vuotta toiminut nuorisokeskus Marttinen juhlisti taivaltaan järjestämällä Halloweenteemaisen juhlatapahtuman lauantaina.

Kummitustunneli tarjosi jännitystä.

Puolilta päivin käynnistynyt, kuusi tuntia kestänyt juhlinta, päättyi iltahämärässä toteutettuun Flamman upeaan tulishowesitykseen. Erityisesti juhlahumuun oli lähdetty lapsiperheiden voimin.

Marttisen pihallakin näki haamuja.

Juhlan järjestäjät olivat onnistuneet tuomaan erinomaisesti esille juhlan teeman, Halloweenin, sekä Marttisen ulkoisissa että sisäisissä puitteissa. Toimintapisteet tarjosivat monipuolista ja mielenkiintoista tekemistä juhlavieraille.

Askartelupisteessä oli koko ajan työntouhua.

Tarjolla oli kasvomaalausta, kummitusdiskoa, kummitusseikkailugolfia, seinäkiipeilyä ja temppurataa, pingistä ja boulderointia sekä askartelupajatoimintaa. Marttisen toimitusjohtaja Katariina Sallomy avasi juhlan toteuttamisen taustaa:

-Nyt on Halloween aika, mikä osui sopivasti sovitun juhlapäivän aikaan. Halloweenistä on tullut myös Suomessa suosittu teemajuhla., johon osallistuu koko perhe niin lapset kuin aikuiset.

Flamman tulishow.

-Teema soveltuu näin hyvin Marttisen 30-vuotisjuhlaan, johon ovat olleet tervetulleita kaikki ja johon myös juhlijoiden on mahdollisuus tuoda oma panoksensa esimerkiksi pukeutumalla teeman mukaisesti. Juhlien suunnitteluun on osallistunut joukko kansainvälisiä vapaaehtoisia nuoria ja myös virtolaiset nuoret ovat antaneet toteutukseen oman panoksensa. -jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI