Vimpeliin uusi Saarikenttä Festivaali heinäkuussa kotimaisin huippuartistein!

1

Vimpelissä järjestetään 6. heinäkuuta uusi kotimaisin huippuartistein pidettävä festivaali. Yksipäiväisen Saarikenttä Festivaalin lavalle nousevat Kolmas Nainen, Arttu Wiskari, Teflon Brothers, Isac Elliot, Etta ja Hugo.

Saarikenttä Festivaali järjestetään nimensä mukaisesti Vimpelin legendaarisella Saarikentällä. Samaisesta lauantaina 6. heinäkuuta alkavasta viikonlopusta jatkuu jo kahtena edellisvuonna järjestetty Pesisfestivaali.

Kalle Keskinen

– Saarikenttä Festivaalin järjestämisestä puhuttiin jo viime vuonna mutta silloin olimme myöhässä ohjelmiston osalta. Tulevana kesänä tapahtuma nyt viimein toteutuu ja uskomme sen onnistumiseen, sillä Järviseudun alueella ei ole muita vastaavanlaisia musiikkitapahtumia. Saarikenttä Festivaali sopii lisäksi hienosti osaksi Pesisfestivaalin viikkoa, toteaa festivaalin musiikkipromoottori Kalle Keskinen.

Festivaalialueella on useita ruoka- ja juomamyyntipisteitä. Alue jakautuu kolmeen osaan eli sallittuun ikärajattomaan alueeseen, K-18 VIP-alueeseen sekä K-18 anniskelualueeseen, joista jokaisesta on hyvä näkyvyys esiintymislavalle.

– On hienoa, että saamme näin upean kattauksen kovia kotimaisia artisteja esiintymään tapahtumaamme. Uskomme että saamme Järviseudun asukkaat ja kesälomalaiset liikkumaan hyvin pesäpallokansaa unohtamatta, kertoo Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Timo Vesala.

Saarikentän alkaen 45 euron hintaisten Early Bird -ennakkolippujen myynti alkaa Tiketissä keskiviikkona 24. tammikuuta kello 10, ja ne ovat myynnissä 4. helmikuuta saakka, jonka jälkeen lippujen hinta nousee alkaen 59 euroon.

Tapahtuma on sallittu kaiken ikäisille, ja alle 10-vuotiaat pääsevät sinne lipun ostaneen aikuisen mukana ilmaiseksi, 10-14 vuotiaille lippu maksaa 19 euroa.

Saarikenttä Festivaalin järjestävät yhteistyössä Seinäjoen Vauhtiajot, Vimpelin Yrittäjät ja Vimpelin Veto.


 

1 KOMMENTTI

JÄTÄ KOMMENTTI