Kyyjärven Kyky-Betset avasi kautta aikain historiansa ensimmäisen SM-liigakautensa kahdella harjoituspelillä viime viikonloppuna. Tulevana lauantaina (10.3.) päästään kotisalissa testaamaan vielä liigaseura Kokkolan Tiikerit.

KyKyn pitkäaikainen valmentaja Hannu Kalliojärvi kertoi lehdellemme, että ensimmäiset treenipelit sujuivat kohtuullisen hyvin. Perjantaina käytiin Vilppulassa, jossa vstustaja oli kevään pronssijoukkue Akaa. Yllätys yllätys. Kyky-Betset onnistui voittamaan pelin erin 2-3.
Lauantaina pelattiin vuorostaan raskain jaloin Kokkolassa ja isäntäseura Tiikerit pääsi näyttämään mitä on kokemus lentiksessäkin. Tammikuussa Suomen Cupin finaalissa hopealle pelannut ”porukka” vei pelin puhtaasti 4-0.
Kyky-Betsetin joukkueeseen on tullut muutoksia viime kauden jälkeen. Nyt on hyvä tilaisuus päästä kotisalissa seuramaan mikä on vauhti Mestaruusliigan kenraalissa.
Nopolan  liikuntahallin uusittu rappaus ja uusiutunut joukkue ottaa revanssin Tommi Siirilän johdolla Tiikereitä vastaan.

Peli alkaa lauantaina 13.9. klo 15.00. Liput 10 euroa ja kahvio palvelee. Tervetuloa !


 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI