LENTIS | Kyky-Betset vieraili Akaa Areenalla – Hurrikaani saapuu toistamiseen Kyy York:iin

0
Betonimiehet vieraili Akaa Areenalla.

Akaa-Volley vs. KyKy-Betset 3-0 (25-20, 25-21, 25-15)

Akaa ei antanut armoa KyKy-Betsetille. Betonimiehet pysyi hyvin mukana pari erää mutta kolmannessa, Mestaruusliigan kokeneempi, Akaa meni menojaan.

Mestaruusliigan. ”rookie”-joukkueen kasetti ei pysy kasassa ottelujen loppuun saakka ? Kumarretaanko ”kuvia” liikaa?

– Sama ”tauti” vaivaa joukkuetta ottelusta toiseen, pystymme viemään jopa peliä, mutta rimakauhu iskee parinkymmenen pinnan kohdalla, huokaa valmentaja Hannu Kalliojärvi.

– Toinen erä oli jo meillä käsissä 13-18 mutta sitten, jälleen kerran, liekki sammui.  Pitkäsen Panun kapteenoima Akaa oli selkeästi meitä parempi. Turha jossitella tai painaa paniikki nappulaa. Olemme uusi joukkue tässä sarjassa ja vie aikansa että homma sujuu rutiinilla, rauhoittelee Kalliojärvi.

Antton Välimaa (kuvassa oikealla) oli Akaan palkittu yhdessä Kyky- Betsetin kuumimman äijän Aivars Petrusevicsin ohella.

Lauantaina (3.12.) onkin sitten taas uusi mahdollisuus omiaan kannustavassa Kyy York kotisalissa, jonne Hurrikaani-Loimaa saapuu kylään peruskaudella toistamiseen. Kuten muistamme edellinen kamppailu oli betonimiesten osalta ihan kelpo haaste. Nyt vastustajakin tunnetaan jo paremmin. Kaikki juonet ja koukut eivät enää pure samalla teholla.

Pidetään betonimiesten puolta ja kannustetaan uuteen mahdollisuuteen lauantaina (3.12.) suuntana
Kyy York Areena klo 17.00.


 

JÄTÄ KOMMENTTI