Alajärven kaupungihallituksen päätöksiä

0
Alajärven kaupungintalo (Kuva:Jukka Ketonen/K-Media)

Alajärven kaupunginhallituksen eräitä päätöksiä kokouksesta 5.12.

ELINVOIMALAUTAKUNNAN ASETTAMINEN

Kaupunginjohtaja Vesa Koivunen

Kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että kaupunginvaltuusto valitsee elinvoimalautakuntaan seitsemän varsinaista jäsentä ja heille hen-kilökohtaiset varajäsenet 1.1.2023 alkaen valtuuston toimikauden loppuun saakka. Varsinaisista jäsenistä kaupunginvaltuusto nimeää puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan.

Hyväksyttiin.

ASIAKIRJOISTA JA TIEDON ANTAMISESTA PERITTÄVÄT MAKSUT

Kaupunginjohtaja Vesa Koivunen

Kaupunginhallitus hyväksyy asiakirjoista ja tiedon antamisesta perittävät maksut liitteen mukaisesti. Taksa tulee voimaan 1.1.2023 ja kumoaa samalla 1.4.2021 voimaan tulleen taksan.

Hyväksyttiin.

TALOUSARVION 2022 LISÄMÄÄRÄRAHAESITYS. KAAVATIET, SEKÄ ULKOILU- JA URHEILUALUEET

Kaupunginjohtaja Vesa Koivunen

Kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että se varaa 111 700,00 euron lisämäärärahan kohtaan Investoinnit / Kaavatiet ja 103 300,00 euron lisämäärärahan kohtaan Investoinnit / Ulkoilu- ja urheilualueet.

Hyväksyttiin.

TUULIVOIMAPUISTON YLEISKAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMINEN, MÖKSYN POHJOISOSAN ALUEELLA

Kaupunginjohtaja Vesa Koivunen

Kaupunginhallitus
1. käynnistää oikeusvaikutteisen tuulivoimayleiskaavan laatimisen Möksyn pohjoisosan hanketoimijan Pohjan Voima Oy:n esittämälle hankealueelle. Kaavoitettava alue tarkentuu kaavaprosessin edetessä,
2. hyväksyy liitteenä olevan kaavoituksen käynnistämistä ja yhteystyötä koskevan sopimuksen ja sopimuksen periaatteet, joissa tarkemmin sovitaan hankkeeseen liittyvistä vastuista ja
3. päättää, että tuulivoima-alueen maanvuokrasopimus kaupungin ja Pohjan Voima Oy:n kanssa sovitaan erikseen.

Merkitään, että ennen tämän pykälän käsittelyä Jarmo Hänninen ilmoitti olevansa esteellinen, ja poistui kokouksesta klo 20.30. Merkitään, että Pentti Rentola saapui kokoukseen klo 20.30.Lisäksi merkitään tiedoksi, että sopimusliitteessä on virheelliset allekirjoittajat, jotka tulee korjata.

Hyväksyttiin.


 

JÄTÄ KOMMENTTI