Nyt myydään teollisuustontteja Ähtärissä

0
Ähtärin kaupungintalo

Teollisuustonttien markkinointitempaus Ähtärissä

Ähtärin kaupunki toteuttaa helmi – maaliskuussa 2021 teollisuustonttien markkinointitempauksen. Tavoitteena on houkutella alueelle lisää yrityksiä sekä parantaa kaupungin kasvuedellytyksiä ja työllisyystilannetta.

Markkinointitempaus toteutetaan 22.2.–15.3.2021 välisenä aikana. Tarjolla on kaikkiaan seitsemän teollisuustonttia keskustan läheisyydessä sijaitsevalta teollisuusalueelta, jonne on erinomaiset liikenneyhteydet.

Ähtärin kaupunginjohtaja Jarmo Pienimäki

−Jokainen kunta pohtii Ähtärin lailla kasvua ja työllisyyttä vahvistavia toimenpiteitä. Halusimme omalta osaltamme vastata tähän huutoon Ähtärin näköisellä selkeällä ja räväkällä markkinointitempauksella, kertoo idean isä, kaupunginjohtaja Jarmo Pienimäki kampanjan taustoista.

−Tiedämme myös, kuinka kiireisiä yrittäjät omassa työssään ovat. Sen vuoksi tarjoamme mahdollisimman vaivatonta avaimet käteen -ratkaisua. Uskomme, että tämä kampanja herättää kiinnostusta laajemminkin.

Tontit myydään yrityksille avaimet käteen -periaatteella siten, että pakettiin kuuluu kaupungin rakennuttama vesi- ja viemäriliittymä sekä perustamistapalausunto, jolla varmistetaan edellytykset teollisuuskiinteistön rakentamiselle. Ähtärin kaupunki vastaa myös määräalojen lohkomiskustannuksista. Tontin ostaja vastaa puolestaan sähkö-, lämmitys- ja tietoliikenneliittymistä.

Tonttien myynti toteutetaan tarjouskaupalla. Tarjousten jättöaika on 22.2.–15.3.2021. Tarjouksen hyväksymisen edellytykset ovat, että tarjoaja sitoutuu rakentamaan tontille teollisuuskiinteistön, jolla on työllistävä vaikutus ja että rakennustyöt tontilla aloitetaan viimeistään vuoden 2022 aikana. Tonttia ei saa myydä eteenpäin rakentamattomana eikä rakennettunakaan ensimmäisten viiden vuoden aikana ilman Ähtärin kaupungin myöntämää lupaa.

Ähtärin kaupunginhallitus hyväksyy tonttikaupat. Kaupunki pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä saadut tarjoukset.


 

Terveyssovellus-22

JÄTÄ KOMMENTTI