Ähtärin kaupungin elinvoimatoimi toteuttaa puhelukampanjan yrittäjille

0
Ähtärin kaupungintalo

Ähtärin elinvoimatoimi toteuttaa syyskuun lopulla – lokakuun alkupuolella puhelukampanjan, jossa yrityksiä tavoitellaan automaattipuhelun muodossa. Kampanjan aikana kontaktoidaan kaikkia niitä ähtäriläisyrittäjiä ja -yrityksiä, joilla on voimassa olevat yhteystiedot Ähtärin yritys- ja palveluhakemistossa.

Puhelukampanjan tavoitteena on antaa yrittäjille tietoa Ähtärin kaupungin elinvoimatoimen palveluista ja samalla avata kätevä yhteydenottokanava elinvoimatoimen asiantuntijoihin. Automaattipuhelu on kestoltaan muutaman minuutin. Vastaanottaja voi halutessaan jättää puhelun aikana yhteydenottopyynnön, jolloin elinvoimatoimesta soitetaan hänelle henkilökohtaisesti.

Ähtärin kaupunginjohtaja Jarmo Pienimäki

Kaupunginjohtaja, elinvoimatoiminnasta vastaava Jarmo Pienimäki kertoo, että automaattipuhelut ovat konkreettinen osa Ähtärin kaupungin tuoreen elinvoimaohjelman jalkautusta.
– Kunnan elinvoimaa edistetään yhteistyössä yrittäjien, kaupungin ja muiden keskeisten toimijoiden kesken. Haluamme näiden puheluiden ja muiden toimenpiteiden, kuten elinvoimatoimen yrityskäyntien myötä, tarjota kiireisille yrittäjille mutkattoman tavan saada tukea yritystoimintansa kehittämiseen.

 

 

Pentti Nurmi (Kuva: Maarit Rapp)

Äänensä robottipuheluille on antanut Ähtärin elinvoimakoordinaattori Pertti Nurmi.
– Ennen puhelua yrittäjä saa tekstiviestin, jossa kerrotaan, että tulemme lähestymään häntä robottipuhelun muodossa. Jokaista yrittäjää tavoitellaan kaksi kertaa. Jos häntä ei onnistuta tavoittamaan puhelimitse, voi viestin sisältöön tutustua sopivammalla ajalla tekstiviestitse tulevaa ohjetta noudattamalla, kertaa Nurmi prosessin kulkua. Hän myös muistuttaa yrittäjiä, että oman yrityksen tietojen oikeellisuus yritys- ja palveluhakemistossa kannattaa käydä varmistamassa sekä automaattipuheluita että myös asiakkaiden yhteydenottoa varten.   Hakemisto löytyy mm. Ähtärin kaupungin verkkosivuilta.


 

JÄTÄ KOMMENTTI