Virrat tuottaa lähitoritoimintaa Pirkanmaan hyvinvointialueelle

0
(JR/J-Pnews)

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain kaupungin hyvinvointilautakunta on päättänyt torstaina yksimielisesti tuottaa myyntipalveluna Pirkanmaan hyvinvointialueelle lähitoritoimintaa ja valtuuttanut hyvinvointijohtajan neuvottelemaan sopimuksen sisällöstä Pirkanmaan hyvinvointialueen edustajan kanssa.

Allekirjoitettu sopimus tuodaan myöhemmin hyvinvointilautakunnalle tiedoksi. Virroilla ei ole ollut käynnissä olevaa lähitoritoimintaa koronavuosien jälkeen. Lähitorilla tarkoitetaan fyysistä kohtaamispaikkaa, jossa eri asiakasryhmät löytävät monipuolista toimintaa, ohjausta ja neuvontaa omaan terveyteen ja hyvinvointiin liittyen. Lähitorit toimivat usein ilman ajanvarausta, palvelut ovat maksuttomia ja moniammatillisia sekä tarjoavat tasavertaisia palveluita kaikille kuntalaisille. Matalan kynnyksen palveluiden avulla tavoitetaan ennakoivasti myös palvelujärjestelmän ulkopuoliset asiakkaat, jolla tältä osin täydennetään julkista palelujärjestelmää.

Virrat on käynyt Pirkanmaan hyvinvointialueen kanssa neuvotteluja lähitoritoiminnan käynnistämiseksi Virroilla kahtena päivänä viikossa siten, että Virtain kaupunki myy toiminnan Pirkanmaan hyvinvointialueelle.

Päätettiin vahvistaa JuhannusVirrat 2024 markkinapaikkojen hinnat ja ne ovat samat kuin vuonna 2023. Markkinat järjestetään 21.6.2024 ja myyntipaikkojen myynti aloitetaan 1.2.2024 alkaen. Varaukset hoitaa hyvinvointiohjaaja Lea Koskimäki.

Päätettiin myöntää hyvinvointijohtajalle direktio-oikeuden liikunta- ja kulttuuripalveluiden avustuspäätösten tekemiseen.

Hyvinvointitoimi tiedottaa, että uimahallikuljetus Alavuden uimahalliin kulkee vuoroviikoin Liedenpohjan ja Killinkosken kautta. Parillisina viikkoina Killinkosken kautta ja parittomina viikkoina Liedenpohjan kautta -jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI