Hengellisen laulumusiikin konsertti Alajärven kirkossa 

0
Hannu Ilmolahti, laulu ja Hannu Annala,kitara
Tiina Akomeah/Alajärven srk/J-Pnews

Alajärven kirkossa palmusunnuntaina 10.4.2022 klo 18.00 kuullaan musiikkielämyksenä hengellisen laulumusiikin konsertti: Hannu Ilmolahti laulu, Hannu Annala kitara.

Ohjelma sisältää suosittuja hengellisiä lauluja kitaran ja urkujen säestyksellä sekä pari kitarasooloa. Yleisö on kokenut konserteissa harvinaisen laulu-kitara -kokoonpanon kirkkomusiikkiin vaihtelua tuovaksi – ja herkkyydellään puhuttelevaksi. Ilmolahti ja Annala ovat esiintyneet konsertein eri puolilla Suomea ja myös Virossa. Ohjelman säveltäjänimiä ovat mm. J.S. Bach, C. Franck, Armas Maasalo, Vesa Erkkilä ja Lasse Heikkilä, ym.
.
Hannu Ilmolahti on kokkolalainen laulaja (baritoni), joka kuuluu Lappeenrannan laulukilpailujen voittajiin. Hän on ollut kiinnitettynä oopperatehtäviin Saksassa ja hänen ohjelmiaan on tallennettu äänilevyille, tv-ja radio-ohjelmiin. Hän on esiintynyt oopperassa ja laulukonsertein laajasti sekä koti- että ulkomailla.
Hannu Annala on toiminut kitaransoiton opettajana Keski-Pohjanmaan konservatoriossa ja Ammattikorkeakoulu Centriassa Kokkolassa. Annala on suorittanut kitaransoiton diplomitutkinnon Sibelius-Akatemiassa ja tehnyt ohjelmanauhoituksia Yleisradioon ja levyttänyt AlbaRecordsille. Hannu Annalan musiikin oppikirjoja on julkaistu Suomessa ja Yhdysvalloissa.

Iltaan on vapaa pääsy, kolehti kerätään KUA:n kautta Ukrainan kansan auttamiseen.


 

JÄTÄ KOMMENTTI