Tiellä Jerusalemiin Gospel Covertajien  kanssa 

0
GospelCovertajat trio (Kuva: Mika Nuorva)
Elina Järvinen/Alajärven srk/J-Pnews

Lauantaina 9.4. klo 18 Lehtimäen kirkossa kuullaan monipuolinen laulujen muodostama kertomus Tiellä Jerusalemiin. Se kertoo pääsiäisen tapahtumista ja etenee kuin silminnäkijöiden todistamana tapahtumasarjana liittyen Jeesuksen kuolemaan ja ylösnousemukseen. Upean kokonaisuuden kertojana on Gospel Covertajat -yhtye.

Gospel Covertajat on vuonna 2002 perustettu jyväskyläläinen yhtye, johon kuuluu kolme musiikin alan ammattilaista: Mikko Miettinen (laulu, huilut ja muut puhaltimet), Hannes Asikainen (kitarat ja laulu) ja Esko Turpeinen (kitarat ja laulu). Yhtyeen toiminta-ajatus on esittää omalla tyylillään pääasiassa muiden suomalaisten gospelmusiikin tekijöiden tuotantoa. Kappaleiden sovitusten lähtökohtana on usein akustinen kitara ja laulu, joita rikastetaan erilaisilla huiluilla ja pilleillä, moniäänisillä lauluilla ja kitaraefekteillä.

Tiellä Jerusalemiin on osa Lehtimäen kirkon 222 juhlavuoden tapahtumia ja tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tilaisuuden lopuksi on tarjolla kirkkokahvit, jonka järjestää Lehtimäen vanha pappila Fagerkulla ry. Voit halutessasi tukea ensi kesän (6.7.) Fagerkullafestejä vapaaehtoisella ohjelmalehtisellä ja kahvikolehdilla. Olet sydämellisesti tervetullut kirkkoon yhteiselle matkalle Jerusalemiin ja laskeutua hiljalleen pääsiäiseen.

JÄTÄ KOMMENTTI