Hotelli Mesikämmenessä menoa ja meininkiä – Ä-klubi avataan huomenna 12.3.

0
Mesikämmen ja keilahalli

Hotelli Mesikämmen on solminut vuokrasopimuksen Ähtäri Events Oy:n kanssa ja aikanaan Mesidiskona hurjaa mainetta niittäneet tilat heräävät henkiin modernina 2020-luvun Ä-klubina, jonka avajaiset ovat 12.3.

Ä-klubi tarjoaa bileiltoja DJ:n tahdittamana ja tietenkin myös laadukkaita artistivierailuja. -Tämä on täysin uusi konsepti Hotelli Mesikämmenen historiassa. Yhteistyössä Ähtäri Events Oy:n kanssa kasvatamme alueemme viihdetarjontaa laadukkaalla palvelulla paikassa, jolla on todella vankka historia, kertoo toimitusjohtaja Arja Väliaho.

Uuden Ä-klubin historia ei ulotu ainoastaan Mesidiskoon, vaan myös Suomen parhaana baarina tunnettuun Club B52:een, jonka tarina päättyi alkuvuodesta. Ähtäri Events Oy:n Jamo Niemi toteaa, että Club B52 -brändi oli niitattu niin lujasti vanhalle paikalleen kaupungin keskustaan, ettei tuota legendaarista nimeä haluttu enää käyttää, vaan se jätettiin arvokkaasti historian lehdille.

Mesikämmeneen muuton myötä klubi päätettiin nimetä uudelleen Ä-klubiksi. -Olemme clubin porukalla käyneet useasti Tallinnassa Ö-klubi nimisessä yökerhossa. Eräs kaverimme ehdottikin vitsinä, että laitetaan uudelle mestalle nimeksi Ö-klubi. Tästä ajatusleikistä päädyimme nimeen Ä-klubi.

Vaikka yritimme vääntää väkisin erilaisia nimiä, niin mikään ei tuntunut sopivalta. Palasimme tähän Ä-klubiin, koska se on kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvä nimi, kertoo Jamo Niemi. Jamo toteaa myös, että avajaisiin on ilmainen sisäänpääsy, koska kaikki ovat tervetulleita tutustumaan alueemme näyttävimpään moderniin klubiin. Ä-klubissa yhdistyvät kaksi ähtäriläistä legendaarista viihdeklassikkoa: Mesidisko ja Club B52.
Ä-klubi on avoinna perjantaisin ja lauantaisin klo 22 – 4:30.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI