Anssi Kela yllätti | tuli tuulivoimalan avajaisiin ja esiintyi ensi kerran Soinissa

0
Anssi Kela

Konttisuon tuulivoiman avajaisiltana tarjottiin soinilaisille Anssi Kelaa. Tuulivoimapuiston rakentaneen yhtiön Eneriequellen  päivä huipentui lauantai illalla Anssi Kelan konserttiin.

Tunnin soolokeikka perustui paljolti, jopa täysin yleisö toiveisiin. Toiveet täyttyivät tunnin aikana lähes täydellisesti, ainoastaan yksi toive jäi toteutumatta, syynä oli edellisen viikon flunssa ja kappaleen korkea sävellaji. Mutta kaikesta päättäen keikka oli todella onnistunut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Tuulivoimalan liittyen minulla on hauska, vaikka ei itse asiassa mikään hauska kokemus tuulivoimasta, mutta se oli silloin. Viitisen vuotta sitten tein promokeikan Kalajoella. Tein kuvauksen tuulivoimalan katolla, muistaakseni 147 metrin korkeudessa tuulivoimalan katolla. Elämys oli melkoinen, kertoi Anssi ja jatkoi tulevaisuuden suhteen on albumi selvästi kesken, se tulee ajallaan, mutta kyllä sitä  tehdään. Vaikka se ei nykyisin ole mikään varsinainen bisnes.

Samalla järjestäjien edustaja kävi tuomassa kiitoksen, toi myös yleisön kiitoksen tilaisuudesta ja toi terveiset Ekotripiltä. Joten tiivistä on näköjään myöskin bändien välinen yhteistyö. Parhaat kiitokset tulivat kuitenkin yleisöltä. Tilaisuudessa mukana olleet Ahti ja Liisa Aho ja Välikankaan Inga tyttärensä kanssa olivat myöskin kiitollisia Anssi Kelan keikasta, HUIPPUA!


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI