J. Karjalainen Ähtäri-hallissa

0
J. Karjalainen Kuva: Tero Ahonen

Yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimmista laulajista, lauluntekijöistä ja oman tiensä kulkijoista saapuu Ähtäriin perjantaina 25.3.2022. Matkailualueen ytimessä sijaitsevan Ähtäri-hallin lavalle nousee nimittäin J. Karjalainen yhtyeineen.

J. Karjalaisen levytysura alkoi jo vuonna 1981. Amerikkalaista musiikkiperinnettä suomalaisiin oloihin sovittanut artisti on aina ollut omaa luokkaansa riippumatta siitä, mitä nurkkaa kyseisestä aarrearkusta hän on kolunnut. J. Karjalaisen laulut, kuten Kolme cowboyta, Ankkurinappi, Doris, Sekaisin, Hän, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Missä se Väinö on?, Mennyt mies, Stindebinde ja monet muut ovat kiinteä osa suomalaista äänimaisemaa.

J. Karjalaisen edellinen albumi, syksyllä 2018 ilmestynyt Sä kuljetat mua, nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 1. Keväällä 2022 on tulossa uusi albumi, josta on julkaistu soittolistoilta tutut singlelohkaisut Aurinko nousee ilman sua ja Oulu, Wisconsin.

Ainutlaatuisen keikkaelämyksen Ähtäri-hallin tuottaa Ähtäri Events Oy yhteistyössä Warner Music Liven ja Ähtärin kaupungin kanssa. Ennakkoliput ovat myynnissä Tiketissä. Ähtäri-hallin ovet aukeavat klo 20, jolloin alkaa myös ovilipunmyynti, mikäli lippuja on vielä jäljellä (osoite Karhunkierros 150). Keikka alkaa klo 21.30 ja kestää noin 1,5–2 tuntia. Tilaisuudessa on anniskelu ja ilta on K-18. Jatkoille pääsee suuntaamaan tien toisella puolella sijaitsevalla vasta-avatulle uudelle tanssi- ja liveklubille, eli Ä-klubille Hotelli Mesikämmeneen.


 

JÄTÄ KOMMENTTI