Kansanedustaja Harry Harkimo | Miksi miljoonia koronarokotteita hävitetään?

0
Doctor does an injection patient on blue background. Coronavirus protection. Healthcare and medical concept
Harry Harkimo

Lähes miljoona koronarokoteannosta menee THL:n mukaan vanhaksi tammikuun loppuun mennessä. Aiemmin on jo hävitetty kolme miljoonaa koronarokotetta eli yhteensä yli neljä miljoonaa annosta on hankittu turhaan Suomeen.

-Tämä on täysin käsittämätöntä. Tämä on koko sote-sotku pienoiskoossa. Ensin koko rokottamiseen lähdettiin viime syksynä liian myöhään liikkeelle. Riskiryhmään kuuluvat pääsivät rokotukseen vasta liian pitkään kestäneen jonotuksen kautta.

Monet muut olisivat hakeneet rokotuksen vapaaehtoisesti, mutta heille ei annettu aikoja. Myöskään yksityisille ei rokotteita ole vielä annettu. Kenelle siitä olisi ollut haittaa, jos rokotuksia haluaville olisi ne annettu? Nyt ne rokotteet menevät roskiin, ihmettelee Liike Nytin presidenttiehdokas, puheenjohtaja ja kansanedustaja Harry Harkimo.

Harkimon mukaan tuntuu siltä, ettei mitään olla opittu, vaikka koronan kanssa on jouduttu elämään pian neljä vuotta.

-THL ja STM miekkailevat siitä onko rokotteista hyötyä muille kuin riskiryhmäläisille vai ei. Ei niistä ainakaan haittaa ole. Tämä toiminta on viranomaisilta täysin vastuutonta ja on selvää, että heidät pitää näistä päätöksistä panna vastuuseen, Harkimo päättää.


 

 

JÄTÄ KOMMENTTI